Ship to United Kingdom , USD
Top Positive Review for %s on Banggood, Shop best %s with lowest price on Banggood. Browse most helpful positive review for %s before you buy., rc toys, fun sports, fashion, popular electronics
BG136844511 19/02/2024
Vásárlás előtt probáltam megnézni az értékelésben feltöltött képeket, hogy mégis milyen tápkábel van hozzá, mert a leírásban nem szerepel normálisan. Az autó biztosítéktábjálába kell bekötni, (kis biztosíték) ezután a kábelen van saját üvegbiztosíték is, ami rendben van, csak ha az a biztosíték megy ki, ami az autóba lett betéve, azt nem lehet cserélni, mert a fekete rész köré van öntve. Szóval ha kimegy az a biztosíték, akkor másfelől kell megtáplálni a kamerát. Ha úgy kötjük be, állandóan is üzemel, szoftveresen be lehet állítani, hogy milyen tápfeszültségnél kapcsoljon ki, hogy ne szívja le az akksit. Ár/érték arányban nagyon jó kamera, de a 2 Mp felbontástól ne várjunk csodát. Rendszámokat nem minden esetben lehet kiolvasni (pl. megyek 80-al velem szembe is ugyanennyivel), de talán az is elég lehet , hogy milyen szinű, tipusó autó volt, aki okozott valamit. Én 2-t is vettem. Állandó pozitivat érdemes adni neki, különben minden inditáskor mondja hogy állitsd be az időt, mert akksi nincs benne.
1
Comments (1)
Submit
  • MGergely1980 Szia. Tudnál segíteni, hogyan tudom úgy megoldani, hogy állandóan rögzítsen? Sárga vezeték a gyújtás áram, piros vezeték állandó áram, de így minden indításnál párosítani kell a telefonnal, hogy normálisan mutassa az időt. Nem hiszem, hohy hq valaki beletolat a parkoloban, akkor képes lenne bekapcsolni. Előre is köszönöm.

    Reply 22/03/2024
Satisfaction Survey

Download APP to get an exclusive 10% off coupon