Tàu United Kingdom , USD

Phản hồi khách hàng

4.94 trong số5
Viết bình luận
  • Tất cả đánh giá(66)
  • Hình ảnh(9)
  • Video(0)
  • Tất cả các ngôi sao
    • Tất cả các ngôi sao(66)
    • 5 sao(62)
    • 4 sao(4)
    • 3 sao(0)
    • 2 sao(0)
    • 1 sao(0)
Sắp xếp theo:
Để xem trước
  • Để xem trước
  • Hữu ích nhất
  • Gần đây nhất
    • Nhìn chung:
    • Giá bán:
    • Phẩm chất:
    • Xuất hiện:
    çok hızlı gönderi

    2019-01-30 11:47:23

    ürün Yurtiçi kargo ile geldi , ingilizce konuşuyor apple homekit hemen buldu . Mi ürünlerimi ekleyebildim

    Bình luận
    • Nhìn chung:
    • Giá bán:
    • Phẩm chất:
    • Xuất hiện:

    2019-07-30 13:21:27

    Works like a charm. Just make sure to set the server to China (mainland) when trying to add it to your system/app. Adapter was included, thanks!

    Bình luận
    • Nhìn chung:
    • Giá bán:
    • Phẩm chất:
    • Xuất hiện:

    2019-03-03 04:47:53

    Ich habe den "Original Xiaomi Aqara International Version Multifunctional Gateway" hab etwas mehr bezahlt um die International Version zu erhalten, das ein Adapter für die Steckdose bei sein wird, stand auch in der Beschreibung. Im Wlan hat das Gerät folgende Bezeichnung" lumi-gateway-aqhm01_miap7c60" Die App "Aqara Home" hab ich aus dem PlayStore installiert, jedoch gab es Probleme beim Acconut erstellen. Ich hab keine eMail mit einen Validationscode zurück erhalten, ich konnte keinen Account

    Bình luận
    • Nhìn chung:
    • Giá bán:
    • Phẩm chất:
    • Xuất hiện:
    Não satisfaz

    2019-01-22 07:16:34

    Não é versão internacional, não veio com adaptador de tomada europeia e os manuais estam todos em chinês. versão internacional tem manuais em inglês e a caixa também está em inglês.

    Bình luận
    • Nhìn chung:
    • Giá bán:
    • Phẩm chất:
    • Xuất hiện:

    2019-12-10 00:29:13

    Banggood is always Just what I need, excellent quality and reasonable price, I like the shopping experience at banggood!

    Bình luận
    • Nhìn chung:
    • Giá bán:
    • Phẩm chất:
    • Xuất hiện:

    2019-11-28 14:31:20

    Aqara ürünlerini Homekit desteği sebebiyle tercih ediyorum. Bu gateway sayesinde Xiaomi akıllı ürünlerini Apple Homekit üzerinde Siri ile kullanıyorum. Philips Hue ampüllerimi çok rahatlıkla kontrol ediyorum. Otomasyon özelliklerinide kullanmamı sağlıyor. Gateway’i ayrıca gece lambası ve güvenlik alarmı olarak kullanabiliyorsunuz. Aqara’nın homekit destekli cihazlarının artmasını istiyorum. Xiaomi’nin malzeme kalitesi ve tasarımlarına zaten söylenecek bir söz yo

    Bình luận
    • Nhìn chung:
    • Giá bán:
    • Phẩm chất:
    • Xuất hiện:

    2019-03-23 00:53:22

    me encanto, volveré a pedir accesorios!

    Bình luận
    • Nhìn chung:
    • Giá bán:
    • Phẩm chất:
    • Xuất hiện:
    1

    2019-01-22 05:59:08

    nagyon szuper! very nice...

    Bình luận
  1 2 3 4 5 6 7 8 9  

Bạn có thể quan tâm

Khảo sát sự hài lòng

Tải xuống APP để nhận phiếu giảm giá 10% độc quyền