Müşteri Değerlendirmesi

4.93 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (40) İnceleme
  • (12) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(40)
    • 5 Yıldız(37)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (United States)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 09/12/2020

    la camara vino sin caja y el producto llego con una elise rota y la camara no activa porque tiene unos cables puesto y no vino con el cover de la camara

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 26/01/2021

    Arrivato in 14 giorni. Imballaggio SCADENTE, molto fragile, nessuna protezione. Fortunatamente sembra tutto apposto. Arriva senza batteria ne telecomando. Aspetterò la batteria per provarlo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/01/2021

    O produto entregue foi a versão errada SG906 PRO e não a versão SG906 PRO 2 que tem 3 eixos Gimbal. Além disso veio sem o controle remoto, bateria, cartão memória e hélices soressalentes. Ou seja veio somente o corpo do drone o que o torna inútil. Solicito a substituição do produto pela versão SG 906 PRO 2.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/12/2020

    It was very poorly packaged but fortunately it wasn't damage. I tried once and it works OK. Fast delivery.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 10/04/2021

    I Resive what i pay for

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/01/2021

    perfetto ottimo prodotto ad un prezzo super

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 15/01/2021

    J'ai reçu le colis aujourd'hui mais la caméra ne fonctionne pas car elle a subi un choc pendant le transport. Je demande le remplacement du drone

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/12/2020

    el dron eh viene sin mando y además no tiene batería es no es funcional no funciona le tengo que devolver

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 06/12/2020

    ok.....

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 13/07/2021

    o produto chegou quebrado e incompleto

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$25.99
    • US$5.99
    • US$43.99
    • US$26.99
    • US$8.99
    • US$16.99
    • US$96.99
    • US$13.99
    • US$21.99
    • US$14.99
    • US$133.99
    • US$17.99
    • US$15.99
    • US$8.99
    • US$14.99
    • US$5.99
    • US$18.99