Müşteri Değerlendirmesi

4.89 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (181) İnceleme
  • (15) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(181)
    • 5 Yıldız(168)
    • 4 Yıldız(9)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • Dukamag
    HR
    2019-11-15 02:43:18

    nice

    Yorumlar
  • 2019-02-19 14:54:46

    Bellissimo guanto per uso estremo ..bici corsa moto , molto comodo morbido e sufficientemente caldo e ventilato ... rinforzato su palmo sulla presa . prodotto con ottimi materiali

    Yorumlar
  • 2018-12-22 08:49:39

    guanti per motociclisti ciclisti da corsa con stampa scheletro osseo della mano ottima qualità prezzo

    Yorumlar
  • Dutzy
    RO
    2017-05-15 08:17:06

    Bought for me and my girlfriend for the summer motorcycle rides. If you have L size i recommend to buy the L size.

    Yorumlar
  • Andre
    ZA
    2016-11-07 09:26:34

    Very good quality materials. As advertised. My wife is very happy as it is exactly what she expected.

    Yorumlar
  • 2016-05-20 06:02:14

    aivan loistavat hansikkaat lämpimällä kelillä moottoripyörää ajaessa. hyvä pito. ei pidä tuulta mutta suojaavat hyvin lämpimällä kelillä. nämä ovat jo toiset tilaamani hanskat koska ensimmäiset meni jo käyttöön toiselle perheenjäsenelle. kiitän suuresti :)

    Yorumlar
  • talbr
    IL
    2016-10-30 09:56:11

    but. i order a m size gloves for my son. i got xl size and they to big for him

    Yorumlar (2)
  • 2018-08-08 02:57:01

    Перчатки соответствуют заявленным характеристикам.

    Yorumlar
  • ADIL8
    MA
    2016-05-24 06:52:21

    Thank you for the product

    Yorumlar
  • 2016-05-20 06:04:47

    parhaat moottoripyöräillessä käytettävät hanskat lämpimälle kelille. en voi kuin kehua :) tulen tilaamaan toiset.

    Yorumlar
Show:

    Go to page

    Go

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$5.99
    • US$9.44
    • US$7.99
    • US$16.05
    • US$12.99
    • US$14.70
    • US$6.53
    • US$8.39
    • US$13.77
    • US$6.29
    • US$8.28
    • US$7.92
    • US$8.99
    • US$6.98
    • US$4.98
    • US$8.99
    • US$6.99
    • US$25.19