Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.95 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (145) İnceleme
  • (21) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(145)
    • 5 Yıldız(138)
    • 4 Yıldız(7)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-05 05:04:04

    Gute Qualität wie beschrieben

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-01 06:33:50

    bien construido pequeño y de calidad

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-21 10:13:52

    reçu avant la date prévu pas encore essayé le produit est conforme a la description cela sera plus rapide pour charger mes batteries que le chargeur usb du trashcan

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-21 05:27:19

    Parfait le chargeur 6 ports avec une sortie USB permet de charger 7 Lipo sachant que j'en ai 2 je peux charger 14 lipo d'un coup

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-14 10:07:35

    Хороший и полезный аксессуар для вупоголика. Два режима тока зарядки 200мА и 600мА, два режима отсечки 4.2В и 4.35В и это можно выбрать для каждого порта отдельно! Широкий диапазон входящего напряжения от 7В до 22В. Можно питать от адаптера, можно в поле от другого большого LiPo аккум

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-12 04:30:59

    Tiene una muy buena pinta, pero he echado de menos un cable de alimentación o en el peor de los casos un cable USB macho a macho (que no en todas las casas hay). En mi caso lo estoy alimentando con una fuente de alimentacion de un punto de acceso TP-LINK, y me va muy bien.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-09 12:49:11

    very useful

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-09 07:47:58

    Bardzo tania i fajna i tania ładowarka na 6 baterii 1s. Dzięki wbudowanemu wyświetlaczowi LCD można kontrolować napięcie w poszczególnej baterii. Działa bez problemu i spełnia swoją funkcję. Polecam

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 19  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap