Müşteri Değerlendirmesi

4.94 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (85) İnceleme
  • (11) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(85)
    • 5 Yıldız(81)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • PANOS
    GR
    2020-01-23 12:12:49

    Excellent.

    Yorumlar
  • 2019-10-10 12:08:56

    İlk defa alışveriş yaptım gayet memnun kaldım hızlıca kargoya verdiler 20 eylülde sipariş verdim 10 ekim de ürün adresime geldi iyi paketlenmiş hiç bir zarar görmemiş ve sağlam bir şekilde geldi cihaz çalışıyor resimler de büyük görünüyor ama ufak bir cihaz inşallah anten ayarlama da işimi görür cihazla ilgili youtube da kullanma videoları mevcut siteyi tavsiye ederim

    Yorumlar
  • BelkaVV
    UA
    2018-02-05 10:28:31

    A great product! I am pleased! Fast delivery to Ukraine for 47 days! I will be glad to work again! Recommend to all! Отличный продукт! Я рад! Быстрая доставка в Украину в течение 47 дней! Буду рад сотрудничать снова! Рекомендую всем!

    Yorumlar
  • 2018-01-20 08:58:52

    Устройство очень отличного качества, работает нормально и очень информативно дает знать максимальный сигнал со спутника. Он запитывается от ресивера. Видео на распаковку тут https://youtu.be/jT0lKUEZIlM

    Yorumlar
  • zoltan
    HU
    2017-09-20 03:30:05

    Időben érkezett. A készülék üzemképes. A doboz sérült. A készülék jól működik! Ennek ellenére megy a pont!!!

    Yorumlar
  • 2019-01-21 12:09:00

    I am really very impressed with the quick delivery of my satellite signal finder i tested it inside at my ov and it works fine and i will shop with Banggood anytime

    Yorumlar
  • elmo_
    NL
    2016-09-01 16:46:23

    good quality, fast shipping.

    Yorumlar
  • RIC
    BR
    2018-10-21 02:42:13

    BANGGOOD Thank YOU very very much .The Sat Finder is working very good. BANGGOOD Thank YOU very very much

    Yorumlar
  • 2018-12-23 04:37:39

    Fast shipping, excellent packaging, and efficient machinery, I recommend dealing with the seller

    Yorumlar
  • 2019-07-19 20:25:21

    قيد التجربة

    Yorumlar
Show:

    Go to page

    Go

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$3.74
    • US$12.59
    • US$9.99
    • US$6.99
    • US$10.00
    • US$9.99
    • US$6.26
    • US$12.99
    • US$15.99
    • US$66.99
    • US$86.99
    • US$49.99
    • US$69.99
    • US$109.99
    • US$53.27
    • US$12.18
    • US$14.12
    • US$19.99