Hodnotenia zákazníkov

Napísať recenziu
  • Všetky recenzie (115)
  • Obrázok (12)
  • Video (0)
  • All Star
    • All Star(115)
    • 5 hviezda(104)
    • 4 hviezda(7)
    • 3 hviezda(3)
    • 2 hviezda(0)
    • 1 hviezda(1)
Triediť podľa:
Najlepšie hodnotenie
  • Najlepšie hodnotenie
  • Najužitočnejšie
  • Najnovšie
Recenzie iba z vašej krajiny (United States)
|
Zobraziť originál

Časť recenzie bola preložená automaticky.

  • 07/10/2021

    Je super. 🙂 Kvalitne spracovaný, všetko funguje ako má a balíček bol veľmi dobre zabalený. K žiadnemu poškodeniu nedošlo a cestoval packetou, priniesol kuriér dnes ráno. Maximálna spokojnosť.

    Pripomienky (2)
    Zobraziť originál
  • 06/01/2022

    Arrive faster than expected, it is very solid, I would not to worry about it under strong wind. The bright LED makes me feel safe on a raining night. Unlike the other modal I have, the battery on this modal is not re-chargeable, and there is no manual to show me how to replace the battery, although i'm pretty sure i can figure it out, but that is the only problem I have with this umbrella. Overall it is a good product.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 11/12/2021

    very good product and very easy to use and we don’t get wet while closing. anyway I just give 4 starts because I don’t think it worth the price. it’s a little bit high price.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 04/01/2022

    Super product...!

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 21/12/2021

    Not tested in the rain yet. Appearance acceptable, lighting seems quite dim.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 19/12/2021

    Excellent quality. We'll see, it's a Christmas present.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 29/11/2021

    Tovar prišiel v poriadkua funguje ako má, som spokojny

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 11/12/2021

    ombrello piccolo ma molto funzionale. l'ho usato anche alla sera e la torcia é la chicca che manca agli ombrelli standard

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 09/11/2021

    ottimo ombrello arrivato in 1 settimana. per il momento mi ritengo soddisfatto i materiali sono migliori rispetto a quello che pensavo io .

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 14/12/2021

    Ótimo produto e confere com a descrição do vendedor

    Pripomienky
    Zobraziť originál
Show:

    Celkom 0 strán

    Chod na stranu

    Mohlo by vás zaujímať

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$21.99
    • US$33.99
    • US$53.99
    • US$18.99
    • US$27.99
    • US$11.04
    • US$16.79
    • US$19.99
    • US$11.99