Hodnotenia zákazníkov

Napísať recenziu
  • Všetky recenzie (326)
  • Obrázok (49)
  • Video (0)
  • Všetky hviezda
    • Všetky hviezda(326)
    • 5 hviezda(317)
    • 4 hviezda(9)
    • 3 hviezda(0)
    • 2 hviezda(0)
    • 1 hviezda(0)
Triediť podľa:
Najlepšie hodnotenie
  • Najlepšie hodnotenie
  • Najužitočnejšie
  • Najnovšie
Recenzie iba z vašej krajiny (United States)
|
Zobraziť originál

Časť recenzie bola preložená automaticky.

  • 21/06/2019

    Szczotka jest dobrze wykonana, prezentuje się bardzo dobrze i jest estetyczna, nie zostaje na niej żaden brud. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 20/06/2019

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problemov. Zaujímavý produkt od Xiaomi, ako vždy boli použité kvalitné materiály. Myslim že bude dlho držať rovnaký tvar a tým dlhšie slúžiť. Dakujem Banggood ENG - The product has arrived fine and has no problems. An interesting product from Xiaomi, as always quality materials have been used. I think it will keep the same shape for a long time and thus serve longer. Thank you Banggood

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 15/06/2019

    the order came fine despite the damaged box. the brush looks like quality materials, we will see how much it lasts when used. It is a pity that the container is not shaped so that the brush is not completely embedded in it. There could be some room for running water.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 26/09/2019

    Polecam sprzedawcę.Szczotka ok.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 20/08/2020

    Very good product! Very good construction! I am satisfied!!

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 05/08/2020

    Good Product! Simple and perfect. The usual Xiaomi quality.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 04/06/2020

    Nice brush. Works well. No issues whatsoever.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 07/01/2020

    ürün çok güzel kaliteli 2 tane aldım indirimdeyken herkese tavsiye ederim eline aldinmi ağırlığını hissettiriyor satıcıya teşekkürler 😘

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 12/11/2019

    The product complies with the manufacturer's description. Good quality. Well packaged. Quick delivery. I would recommend.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 07/11/2019

    хороший ершик, доставка две недели. я довольна, спасибо!

    Pripomienky
    Zobraziť originál
Show:

    Celkom 0 strán

    Chod na stranu

    Mohlo by vás zaujímať

    recommendation for you
    • US$12.46
    • US$11.99
    • US$20.11
    • US$5.76
    • US$13.64
    • US$48.99
    • US$16.99
    • US$32.99
    • US$10.99
    • US$19.99
    • US$11.99
    • US$20.99
    • US$23.16
    • US$22.99
    • US$17.99
    • US$24.99
    • US$34.99
    • US$22.99