Hodnotenia zákazníkov

Napísať recenziu
  • Všetky recenzie (212)
  • Obrázok (39)
  • Video (1)
  • Všetky hviezda
    • Všetky hviezda(212)
    • 5 hviezda(198)
    • 4 hviezda(12)
    • 3 hviezda(1)
    • 2 hviezda(0)
    • 1 hviezda(1)
Triediť podľa:
Najlepšie hodnotenie
  • Najlepšie hodnotenie
  • Najužitočnejšie
  • Najnovšie
Recenzie iba z vašej krajiny (United States)
|
Zobraziť originál

Časť recenzie bola preložená automaticky.

  • 13/10/2020

    As my old Hitec transmitter ceased working,I ordered this one as it seemed to be very economical. As RC flight will be effectively banned in March here next year,this is my last RC set. Noticed the enormous difference in times. Will have to figure out how to make it work. Will use this for controlling household items from remote after next March.

    Pripomienky (2)
    Zobraziť originál
  • 21/07/2021

    Przesyłka dotarła bardzo szybko, w przeciągu 6 dni. Towar dobrze zapakowany, w stanie kompletnym, nienaruszony. Ogólnie wygląda bardzo dobrze, dobrze się prezentuje, wykonanie i estetyka bardzo dobra. Jeszcze nie testowałem, tak więc o działaniu nie mogę nic powiedzieć. Rzecz godna polecenia. Oby tak dobrze działał jak wygląda.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 04/02/2020

    Il pacco è arrivato in ottime condizioni, imballaggio buon modulo già connesso. Mancano le batterie e la testero il prima possibile. Materiali ottimi.

    Pripomienky (2)
    Zobraziť originál
  • 24/09/2020

    Produto muito bom, custo benefício também ótimo. Ainda não liguei pois as baterias ainda não chegaram.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 08/06/2020

    TEŞEKKÜRLER BANGGOOG ürün çok kaliteli ve çok iyi 👍🏻

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 08/11/2020

    Nice controller. Good price and fast delivery

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 26/01/2021

    je suis très satisfait!!!

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 27/07/2020

    Fast delivery, and awesome quality. The best Transmitter of this price range !!

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 17/06/2020

    I am satisfied, the product came to me very quickly and well packaged. I assess the quality of workmanship as very good.

    Pripomienky (1)
    Zobraziť originál
  • 15/05/2020

    produit conforme a la description .je recommande ce vendeur

    Pripomienky
    Zobraziť originál
Show:

    Celkom 0 strán

    Chod na stranu

    Mohlo by vás zaujímať

    recommendation for you
    • US$90.71
    • US$139.99
    • US$16.19
    • US$20.99
    • US$91.99
    • US$28.99
    • US$49.99
    • US$16.00
    • US$87.99
    • US$21.99
    • US$9.67
    • US$62.55
    • US$32.99
    • US$7.99
    • US$8.99
    • US$49.67
    • US$46.49
    • US$8.99