Hodnotenia zákazníkov

Napísať recenziu
  • Všetky recenzie (134)
  • Obrázok (29)
  • Video (0)
  • Všetky hviezda
    • Všetky hviezda(134)
    • 5 hviezda(113)
    • 4 hviezda(12)
    • 3 hviezda(3)
    • 2 hviezda(1)
    • 1 hviezda(5)
Sort by:
Najlepšie hodnotenie
  • Najlepšie hodnotenie
  • Najužitočnejšie
  • Najnovšie
Recenzie iba z vašej krajiny (United States)
|
Zobraziť originál

Časť recenzie bola preložená automaticky.

  • 04/03/2021

    Very Good! price vs quality 👌

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 14/09/2021

    Very high quality and robust construction. It is easy to fold and does not take up much space for placement. Lots of metal, so it lasts a long time. We are very satisfied. I recommend.

    Pripomienky (4)
    Zobraziť originál
  • 17/02/2021

    perfect conditions.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 14/11/2022

    dá sa ...

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 21/06/2022

    Entrega do armazém da Polónia. muito rápido! Boa bicicleta de spinning!!

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 16/09/2021

    Product well packed. Good quality for the price. Easy assembly with all the tools needed supplied in the package. Delivery on time.

    Pripomienky (1)
    Zobraziť originál
  • 28/05/2022

    The bike came well packed with all the parts inside. I assembled it and it is beautiful, I hope it will last, I recommend it.

    Pripomienky (1)
    Zobraziť originál
  • 24/11/2022

    boa qualidade mas veio com uma peça partida

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 15/07/2022

    A embalagem veio impecável, com excepção num dos cantos da caixa vir amarrotada. Ao desambalar e a montar a bicicleta reparei em duas (2) pequenas peças partidas (numa das fotos), que mais tarde notei que pertencem ao aperto do selim.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 09/07/2022

    Ovaj sobni bicikl zaista je vrijedan uloženog novca. Najteže je otvoriti pakovanje i izvaditi bicikl. Ostalo je jednostavno sa sa uputama. Osjećam da će mi puno pomoći kod oporavka od korone jer ne ću morati šetati povelikoj vrućini ni zimi po hladnoći. Brza dostava i primjerena cijena.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
Show:

    Total 0 pages

    Chod na stranu

    Go

    Mohlo by vás zaujímať

    recommendation for you
    • US$399.00
    • US$386.99
    • US$246.95
    • US$359.99
    • US$140.93
    • US$35.00
    • US$12.62
    • US$10.80
    • US$41.99
    • US$5.01
    • US$32.00
    • US$125.19
    • US$599.99
    • US$599.99
    • US$829.99
    • US$22.99
    • US$175.99
    • US$16.99