Hodnotenia zákazníkov

Napísať recenziu
  • Všetky recenzie (244)
  • Obrázok (45)
  • Video (0)
  • All Star
    • All Star(244)
    • 5 hviezda(235)
    • 4 hviezda(9)
    • 3 hviezda(0)
    • 2 hviezda(0)
    • 1 hviezda(0)
Triediť podľa:
Najlepšie hodnotenie
  • Najlepšie hodnotenie
  • Najužitočnejšie
  • Najnovšie
Recenzie iba z vašej krajiny (United States)
|
Zobraziť originál

Časť recenzie bola preložená automaticky.

  • 09/11/2021

    5 nap alatt megérkezett Lengyel raktárból. Nagyon kellemesen masszíroz. Legerősebb fokozaton már szinte kellemetlenül össze tudja nyomni a lábakat a légpárna. Teljeskörű a láb masszírozása,azaz alul oldalt, felül és a sarkak. Nagyon ajánlom mindenkinek! Arrived from Polish warehouse in 5 days. It massages very pleasantly. On the strongest gear, the air cushion can already compress your legs almost uncomfortably. Full foot massage, i.e. bottom side, top and heels. Highly recommend to everyone!

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 28/05/2021

    masážní stroj umí masírovat , lymfu a topení do 40C. masáž probíhá pomocí tvrdých vacek , většinou bolí po tom nohy. chodit bos po kamínkách je příjemný, masáž od stroje není příjemná. dá se předpokládat že 90% lidí tento stroj po měsíci bude mít ve skříni a již nevynda. masáž lymfy se děje pomocí nafukování vzduchu do gumového vaku který obklopuje nohu. vložky jsou na zip a suchy zip a dají se odepnout a vyprat.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 24/05/2021

    Absolutely love it, massage is great, also heating. Perfect after long working day, my husband love it. :) He has got wide foot, EU size 46 - 29,5cm long and he fits good. Also there's great, that it's quiet. So you can want TV and have massage at the same time. It's one of the best buy on Banggood. 🖤🖤✌🏼 And thanks to customer service, they all were great and very helpful. :) I'm very satisfied.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 03/02/2021

    I was looking for something like this since I tried one (much more expensive) at my physician 2 years ago. This one looks the same, feels the same but costs very less. amazing feeling, 3 programs, blitzwolf built quality... came in a week from CZ

    Pripomienky (1)
    Zobraziť originál
  • 15/07/2021

    Tak rychle dodáno, že to bylo dřív, než jsem koupil. Výborná věc, vsichni dospělí na tom ujíždí, každodenní použití, hlavně večer k TV. Přivítal bych akorát, kdyby tam byl stupeň masáže jezdící po celé ploše nohy tam a zpět. U jednoho stupně to bolí do místa před patou, ale to je spíš asi můj problém. Každopádně vřele doporučuji!!!

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 20/09/2021

    Posadí vás to na zadek :-D Má to tři režimy masírování a je to paráda. vzduchové polštáře na nejvyšší výkon opravdu umí zmáčknout. je to moc přijemne a nic nebolí, tak, že by se to nedalo vydržet. z CZ skladu v pátek objednáno a hned v pondělí dovezlo GLS. Rozhodně doporučuji.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 17/11/2021

    Perfektný masážny prístroj. Tri masážne režimy plus ohrev nôh. Z CZ skladu doručený do troch dní.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 18/02/2021

    Δεν υπάρχει... Είναι φοβερό μηχάνημα δεν το περίμενα τόσο καλό. Αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίο ευρώ.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 05/02/2021

    Very fast delivery super product super seller. THX. :) Like a massage parlor. Otherwise the Chinese plug compatible with eu Equip 112160 power supply cable.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 08/12/2021

    Perfektné. Naozaj to masíruje silno. Doporučujem. Po prvej masáži som mala nohy perfektne uvoľnené. Dokonca by som povedala že pocit je lepší ako ručná masáž.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
Show:

    Celkom 0 strán

    Chod na stranu

    Mohlo by vás zaujímať

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$42.99
    • US$42.99
    • US$31.99
    • US$39.99
    • US$24.99
    • US$68.99
    • US$47.99
    • US$69.99
    • US$299.99