Hodnotenia zákazníkov

Napísať recenziu
  • Všetky recenzie (134)
  • Obrázok (20)
  • Video (0)
  • All Star
    • All Star(134)
    • 5 hviezda(121)
    • 4 hviezda(3)
    • 3 hviezda(5)
    • 2 hviezda(0)
    • 1 hviezda(5)
Triediť podľa:
Najlepšie hodnotenie
  • Najlepšie hodnotenie
  • Najužitočnejšie
  • Najnovšie
Recenzie iba z vašej krajiny (United States)
|
Zobraziť originál

Časť recenzie bola preložená automaticky.

  • 10/10/2021

    доставка порівняно з іншими товарами цього виробника довговата. сама зарядка працює, через тонкий чохол не тримається без чохла тримається досить сильно за швидкість заряду не скажу ще не заряджав100%

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 30/12/2021

    Bought this wireless charger as a gift for a relative. From what I was told, it does the job nicely, no issues. Delivery time was good, it took 17 days for the package to be delivered to my door by the courier.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 10/12/2021

    I'm charging the phone, it charges well, I don't know if it's fast and effective, the durability is still waiting for time. delivery on schedule. Good.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 28/11/2021

    O produto foi enviado dia 02/11/21 ,e chegou pra mim na Bahia dia 25/11/21 não fui taxado. Em si o carregador parece ser bom, chegou tudo certinho igual está nas imagens.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 17/11/2021

    все работает! Быстрая доставка в Германию - 3 дня! Прямая доставка из ЕС без налога!

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 28/10/2021

    vynikajuci produkt ktory zatial nema konkurenciu, vynikajuca cestovna nabijacka pre majitelov iphone 12 a vyssie spolu s apple watch. uz bemusim tahat dve rozne nabijacky so sebou lebo mam tuto jednu.

    Pripomienky (2)
    Zobraziť originál
  • 22/10/2021

    Very strong magnet (even better than Apple) , haven’t tried the charging yet, but I think it will be good as I know from my experience with BlitzWolf products.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 05/09/2021

    تم الاستلام بسرعة شكرًا بانجودد

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 25/12/2021

    good quality, for iPhone 13.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
  • 02/11/2021

    Good product, 1 month to Hungary.

    Pripomienky
    Zobraziť originál
Show:

    Celkom 0 strán

    Chod na stranu

    Mohlo by vás zaujímať

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$14.99
    • US$8.99
    • US$24.99
    • US$22.99
    • US$25.64
    • US$28.99
    • US$65.99
    • US$11.99
    • US$12.88