Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(127)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(127)
    • 5 Star(119)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-12 18:55:16

    this kit is well worth the cash it arrived in mint condition took only 3 days from ordering to get to my door a great glider that just flies so great .i would highly reccomend for any pilot in or getting into the rc aircraft hobby

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-26 08:14:10

    I am impressed. Thank you Bangood on a fantastic product. delivered perfect and on time.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-16 05:40:52

    vuela muy bien , buena calidad por el precio. recomiendo

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-03 10:24:26

    è un aliante semi acro spettacolare, l'unica pecca che si è bruciato subito un servocomando, per il resto anche come sono passati i cavi facilmente accessibili per staccare e attaccare gli spinotti degli alettoni e dei flaps è uno spettacolo, a differenza del asw28 che c'è solo un piccolo buco. top!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-08 10:29:28

    Ich möchte hier meinen Unmut äußern, bezüglich des angekommenen Paketes. Ich sende anbei Fotos davon. Das finde ich so überhaupt nicht in Ordnung. Hinten, wo das Seiten und Höhenruder angebaut wird, war der Rumpf verbogen und eingedrückt. Das ist super ärgerlich.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-05 04:30:32

    niceee !👍🏻 perfect shipping

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-14 10:01:22

    Nice plane, recieved and everything in order. Unboxing & full build - https://youtu.be/i5Wie8g9E1g

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-04 07:12:58

    arrived under good condition, no damage. best plane in this price range. Bester Segler in dieser Preisklasse. mehr kann man für sein Geld nicht bekommen.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 16  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>