配送先 United Kingdom , USD
Banggoodでの%sのトップポジティブレビュー, Banggoodで最も安い価格で最高の%sを購入してください。購入する前に、%sの最も役立つ肯定的なレビューを参照してください。, rcおもちゃ、楽しいスポーツ、ファッション、人気のある電子機器
Uthark_Runa 30/05/2019
Orijinal ürün QR ile kodunuzu sistemden kontrol edebilirsiniz. Şarj adaptörünün orijinal olduğunu sanmıyorum ama kalitesiz değil ve ürünün teknik verilerine uygun işini yapıyor. Fiyat çok uygundu paket sağlamdı ve nakliye hızlıydı. Vergiler dahil ücretsiz gönderim ile gümrükte beklemeden geldi. Tavsiye ediyorum bu alet ömürlük ve piller ucuz değil kaliteli bir şarj aleti ile doğru şekilde şarj pilinizin kullanım ömrünü uzatacaktır alet de parasını uzun vadede çıkartır.
5
コメント (1)
提出
  • Uthark_Runa My adapter just died in the middle of charging a battery no led light no out-put voltage. Settings were correct and it was only 4th-5th times I charged batteries and this happened. I checked B6 with a laptop adapter 19v it was high voltage ofcourse it gives hi in-put warning but atleast I saw it still runs. But adapter really disappointed me. I dont know anyone had same problem but need to order better adapter.

    返信 05/06/2019
満足度調査

アプリをダウンロードして、さらに10%OFFクーポンをゲット!