Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(168)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(168)
    • 5 Star(158)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-23 13:11:50

    Perfect little plane. Fly really well with no or little wind. Works well with the multiprotocol module.

    Komentarze (9)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-23 13:06:42

    Really good little 2ch plane, really easy to fly. 11g in flight order. I've used the electronic, motors, propellers and Lipo to build another plane an ultra micro Canadair CL-415, photos and build: https://photos.app.goo.gl/w5zv77a6xivVbnra8 Video: https://youtu.be/xakO5EaMfhw

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-08 03:59:30

    I've reversed the protocol, so you can fly it with the Multi Protocol Module from version 1.2.1.58 . It flies ok. I've been able to fly at my work in one of the meeting rooms so you don't need a lot of space.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-08 13:14:25

    Fantastic little and nice plane. Fly very well. Although it seems otherwise, when we plan we can also turn. Very well packaged.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-20 22:38:55

    Good, giá hơi cao nhưng bay khá thú vị.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-27 07:34:52

    Çok iyi. tavsiye ederim!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-15 09:01:00

    Tudo a funcionar.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-31 18:44:33

    gracias al grueso paquete de embalaje original el avioncito no ha sido dañado en el viaje de transporte, al sacarlo todo estaba bien.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>