Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(461)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(461)
    • 5 Star(429)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-24 08:28:26

    This is my first goggles and it is amazing! I love it. The build quality is very good, and it is very confortable to wear. The 3 inches screen isn't small, it is a very good size. For a box goggles it isn't that big, the size is very good. Overall, for my first goggles this is amazing, I'm loving it.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-31 07:14:41

    Раньше был ev800. Так этот намного лучше. Экран не такой большой, можно немного отдалить для удобства управления. Есть запись на флешку. AV вход. Базовые настройки. Размер шлема меньше и легче. Доволен. Только зарядка прошлый век. Почему не сделают стандартный microusb, не понятно.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-12 14:04:28

    produto sensacional. faz o q promete. a unica coisa que nao gostei, é o encaixe pro nariz, mas do resto é otimo. embalagem boa, chegou tudo certo

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-10 06:05:48

    Доставка курьером, СДЕК. Почти месяц заказ ехал до Кемерово. Визуально всё нравится. Пока не подключал.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-11 11:19:20

    Очень доволен покупкой! Быстрая доставка! Рекомендую!

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-17 15:35:54

    Top qualité, et livraison rapide en 11 jours !!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-29 10:47:51

    ho preso la versione dm per il fatto che non vedo bene da vicino , questo visore mi permette di usare comodamente gli occhiali , ma consiglio di prendere anche la lente aggiuntiva da installare dentro il visore , ti permette di non usare gli occhiali e di vedere bene ugualmente senza distorcere l’immagine . buon prodotto , si vede nitido e bei colori .consigliato a chi inizia con l’fpv

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-10 05:19:53

    Quickly received, way before expected date, so thats good! Nice product, good for starter FPV goggles.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 58  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>