Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good servos(52)
  • good price(21)
  • good quality(14)
  • Wszystkie recenzje(361)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2)
    • 5 Star(2)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-14 17:35:13

    Parece ser bom não testei ainda

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-14 10:18:32

    Great quality. I'm using in my S800 wing, no problems at 230kmh. I recommend this awesome metal gear servos.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-25 00:02:42

    Produit conforme à la description, semble + résistant que les servos d'origine. Livraison rapide 👌

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-23 15:49:04

    👍

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-18 02:00:25

    aylar sonra geldi

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-02 06:18:48

    upgrade Servo voor axial scx24

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-23 13:59:41

    Хорошие снова

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Отличные сервы.

    2017-11-01 14:03:17

    Отличные серво машинки. Металлический редуктор. Самое оно для самолетов с автопилотом. Покупкой доволен. Рекомендую.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Отличные сервы для FPV крыла

    2017-05-23 10:50:55

    Отличные сервы. Редуктор полностью металлический. Ставлю на крыло размахом 1400 мм. Выглядят достойно. Рекомендую всем

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-05 09:49:18

    Chegaram os meus EMAX Metal Gear. Grande qualidade a baixo custo. Os servos trabalham muitíssimo bem em comparação com outros de outras marcas e muito bem centrados. Não são Digitais mas, para o efeito vao servir muito bem num pequeno avião de 90cm de envergadura. Mais uma vez obrigado BANGGOOD

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 37  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>