Verzenden naar United Kingdom , USD

Klantbeoordelingen

4.99 van5
Schrijf een beoordeling
  • Alle beoordelingen(1226)
  • Afbeeldingen
  • Videos
  • Ster
    • Ster(1226)
    • 5 Star(1210)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sorteren op:
Top recensie
  • Top recensie
  • Meest nuttig
  • meest recent
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-04-17 00:53:35

    получил 2 антенны лалипопы качественные, провод жесткий и хорошо гнётся как надо. советую всем товар супер качественный, оригинал 100 %

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2019-12-02 02:53:21

    Очень маленькая антенна, крепкая, при крашах похоже переживет всю остальную электронику. Спокойно слетали на паре таких на прием и передачу нв 200мВт мощности на 700 метров. Рекомендую!

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-27 09:15:43

    Comprada no armazen dos EUA chegou bem rápido 30 dias com frete bem barato. Ótima antena recomendo.

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-16 12:35:21

    антенны приехали спустя 1,5 месяца. оригинал- в коробке и пакете запаянном, можно рекомендовать к покупке, товар качественный

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-03 21:43:18

    Due to covid 19, New Zealand boarder was shut but with patience shipping did arrive . Happy with product

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-02 08:35:28

    ev300d ye yakıştı

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-06-02 06:06:42

    Exactly what I need

    Reacties
    • Algeheel:
    • Prijs:
    • Kwaliteit:
    • Uiterlijk:

    2020-05-29 09:56:15

    L’aspect et la qualité en l’air top ! Je n’ai pas encore testé voir la qualité dans les air. Petit point négatif qui ne concerne pas vraiment le produit c’est qui lui a fallu quatre mois pour arriver à destination

    Reacties
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 154  

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in

Tevredenheidsonderzoek

download de app om een exclusieve kortingsbon <b> 10% korting </b> te krijgen