配送先 United Kingdom , USD

お客様レビュー

5 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (36)
  • 画像 (10)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(36)
    • 5スター(36)
    • 4スター(0)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:
    value for money

    2019-03-15 09:31:13

    1st impression is just wow mind blowing quality projecting more then 120 inches on light coffee color wall.

    コメント (7)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-07-23 13:32:07

    Amazing product, Theatre like experience in budget at home. I made my wall my 100 inch screen. 😃

    コメント (5)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-04-05 03:35:13

    Very pleased to have purchased this: PROs: - the picture is stunning even on big wall !! - can be hanged from the ceiling CONs: - the fan sound is a little loud, but can get used to it - a lot of hot air coming out of the projector - need to position the projector directly against the wall, not sideways - the correction distorts the image a bit

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-09-02 02:02:09

    I m fully satisfied with picture quality.good product.

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-03-22 10:22:48

    good quality product. little bit noisy.

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-06-18 17:24:13

    Harika bir ürün lümen kalitesi gündüz ışığın da bile performansı iyi film oyun herşey yapmak için kullanılabilir sesi güçlü tek eksiği fan sesi ama onada alışıyorsunuz

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:
    very good projector

    2019-05-03 09:21:00

    value for money very good projector

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-05-01 14:07:53

    İstanbul'a tam olarak 15 günde geldi. resim kalitesi tatminkar fan sesi azımsanmayacak kadar yüksek. tek eksi yani fan sesi. aksiyon filmi seyrediyorsaniz sıkıntı olmuyor. yansıttığım duvar kahverengi görüntü yinede güzel. alt ve üst kısımda netliği ayarlamak biraz sorun. filmlerde sıkıntı değil fakat text kısmında can sıkabiliyor. USB üzerinden filmleri oynatirken sürekli film atlattı ben ayarlayamamis olabilirim. Türkiye'ye geldikten sonra yurt içi kargo teslimatı

    コメント (1)
  1 2 3 4 5  

あなたにおすすめの商品

満足度調査

アプリをダウンロードして1件目の注文は$100 offにすることはお楽しみください