الشحن الى United Kingdom , USD
أعلى مراجعة إيجابية لـ %s على Banggood, تسوق أفضل %s بأقل سعر على Banggood. تصفح المراجعات الإيجابية الأكثر إفادة لـ %s قبل الشراء., ألعاب أرسي ، رياضة ممتعة ، أزياء ، إلكترونيات شعبية
1topaktas 20/01/2023
Ürünü beğenerek aldım. Ama kargo süreci bir felaketti. Bir değil, tam iki ay bekmek zorunda kaldım. Bunun kargo firması ile alakası yoktu, onlar çok hızlıydı. Ancak satıcı gönderim sürecini ürünün stoklarında olmaması bahanesi ile hem geç gösterdi, hem de sonradan erteledi. Neyseki banggood yetkilileri bana çok yardımcı oldu. Henüz montaj şansım olmadı. Ama montaj sonrasında mutlaka burada detaylı bir açıklama göreceksiniz.
0
تعليقات (1)
عرض
  • 1topaktas Kurulumu yaptım. Gerçekten çok sessiz, anakart üzerinde bl-touch, tft, stok lcd, neopixel, filament sensor, 5v çıkış soketleri gibi birçok avantaj var. Ekran ise dokunmatik yanında sd-kart ve usb desteği ile geliyor. Bu da büyük avantaj. Eksilere gelirsek; anakart üzerinde bl-touch ile işlem yapmak biraz sıkıntılı, doküman eksiğini youtube ile kapatabilirsiniz. Ekran, paralel olarak stok lcd bağlantısını destekliyor ama bu durumda dokunmatik devre dışı kalıyor. Ayrıca bl-touch ile tabla kalibrasyonu istiyor, ancak bl-touch auto-home firmware sorunlu. Bu sebeple, önce ayarları tamamlayana kadar stok ekranı kullanıp, sonra dokunmatik ekrana geçmenizi tavsiye ediyorum..

    رد 30/01/2023
قياس مدى الرضا

حمل التطبيق للحصول على كوبون خصم بقيمة 10% حصرياً