Hodnocení zákazníků

4.95 z5
Napsat recenzi
  • Všechny recenze(110)
  • Snímky
  • Video(2)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(110)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 28/07/2021

    Nice and perfect funcionality boat. I try distance only 350m (we have short lake) but i thing 500m distance can be real. Package was delivered 3-4days after purchase. I highly recommend to buy this boat.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 18/07/2021

    A termék jónak tűnik, működik, de használatban még nem tudtam kipróbálni. Köszi! A szállítás kritikán alúli. Késői értesítés, a termék a nyitott kapun át jelzés nélkül bedobva, pedig volt aki átvegye. Szerencsére nem lopták el és csak a csomagolás sérült. A szomszéd látta meg kintről a bokornál heverő csomagot és bement érte, eltette majd odaadta.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 29/10/2020

    очень отличное произведение!!! ездит очень быстро! Новое хорошее качество превыше всего!!! супер!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 18/08/2020

    отличная лодчонка. ограмаднейшия! супер пупер кораблик даже если вы хотите получить на сайте и мы дома! Супер!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 06/10/2020

    obwohl ich Extra bezahlt habe für 10-15 Tage Lieferung, kam es 4 Wochen später erst! zum Produkt muss ich sagen, sehr gut! mal schauen wie lange!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 10/12/2020

    Teljesen hibátlan termek👍

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 08/12/2020

    катер отличный пловец на дальние дистанции. черный как смолль. супер товар!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 26/11/2020

    Успешная доставка кораблища. Супер отлично класс!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 22/11/2020

    просто обалденная кораблика!!!! супер супер супер пупер!!! афигеть какая хорошая!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 14/11/2020

    очень супер супер супер корабль ледоколина!!! просто обажаем!

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$166.99
    • US$91.72
    • US$7.99
    • US$12.99
    • US$12.99
    • US$54.99
    • US$10.99
    • US$28.99
    • US$13.99
    • US$15.99
    • US$20.99
    • US$11.89
    • US$12.21
    • US$14.00
    • US$12.99
    • US$47.40
    • US$44.99