Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(433)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(433)
    • Hvězda 5(403)
    • Hvězda 4(22)
    • Hvězda 3(4)
    • Hvězda 2(2)
    • Hvězda 1(2)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 12/11/2021

    Vše vypadá kvalitně a ostře. Nůžky nejsou žádná hitparáda, ale stříhají. Jsou takové "čínské" Top jsou ale kleštičky, pinzeta a nástroje na pedikúru. Další věci nevím k čemu je. Co je děsný, je zapínání u pouzdra. To je hrozná fórovka. Tomu dávám tak 10x odemknout a pak to bude třeba vypáčit. Už nyní tam kouká nějaký drát, který asi má funkci pružení, aby se to otevřelo. Navíc to přišlo už "vykotkané" viz foto. Ale za 250,- Kč i s poštou co jsem to koupil není co řešit. Bral jsem z Polského skladu a přišlo za 5 dní Českou poštou doporučeně jako balík. Sledovat zásilku se dalo. Z Polska to šlo do Německa a odtud do Čech. Proč? Asi logika 😃

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 17/01/2022

    Everything looks good and sharp. Scissors are not a hit, but they cut. Top but there are tongs, tweezers and pedicure tools. Other things I don't know what it's for. What's awful is the fastening at the case. This is a terrible forum. He's already looking at a wire that probably has a spring function to open it. We will see in a couple of days, when we will test them. For the moment, everything is fine. I recommend.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 02/12/2021

    Szybka przesyłka, fajny zestaw, ładny na pierwszy rzut oka wygląda na solidne, proste ostrza, rozbudowany, dużo elementów, nie latają w środku, super opakowanie zamykane na zamek. Polecam.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 16/11/2021

    Τα έχεις όλα για την περιποίηση των χεριών. ηρθε στην ημερομηνία που μου έγραφε. Ευχαριστώ πολύ τον πωλητή και το Banggood!!!!!!!!!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 02/11/2021

    M.Ora jött a készlet PL raktárból. 1 hét alatt itt is volt. A termék: Minőségi tokban található a készlet. Az ollót és köröm csipeszeket kipróbáltam nagyon jól vágnak. Nagyon jó

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 16/01/2022

    ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ ΠΡΟΪΌΝ,ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΜΆΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΗΡΆ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΌ.ΔΟΚΙΜΆΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΉ ΤΙΜΉ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΤΗΚΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ BANGGOOD

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 07/01/2022

    it's excellent. The leather case and the included items are of a very high quality. Much better than xiaomi set which is more expensive than this one with less tools. this set however is awesome. to open the case you don't slide the release button. you press it inwords until it clicks. so do not listen to the bad reviews out there.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 19/01/2022

    Dobré vybavená manikúra, šikovné puzdro, chýba mi tam dobrý pilník na nechty, inak OK

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 21/12/2021

    bellissimo kit per la cura della persona. utensili di ottima qualità e molto precisi. piccolo, comodo e molto pratico da portare in ogni viaggio. molto consigliato

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 19/01/2022

    👍👍

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$10.99
    • US$37.99
    • US$36.99
    • US$11.99
    • US$7.99
    • US$14.99
    • US$15.99
    • US$26.99
    • US$19.99
    • US$12.88
    • US$10.99
    • US$11.99
    • US$13.49
    • US$19.99
    • US$15.99
    • US$12.99
    • US$30.59