Hodnocení zákazníků

4.88 z5
Napsat recenzi
  • Všechny recenze(48)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(48)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 29/01/2021

    Vendeur très sérieux et rapide arrivé en moins de 4 jours en très bon état ! Objet très qualitatif matériaux beaux et costaux ! Maintenant plus qu'à le tester et mettre en place !

    Komentáře (2)
    Ukázat originál
  • 10/02/2021

    All right. The projector is of very good quality. Everything works fine. I bought the projector on Tuesday and it got to me a week later on Wednesday.

    Komentáře (3)
    Ukázat originál
  • 02/02/2021

    Szybka i bezproblemowa dostawa. Menu i obsługa w języku polskim. Jedyny minus to brak Netflixa.

    Komentáře (3)
    Ukázat originál
  • 26/05/2021

    O produto chegou em excelente estado, muito bem embalado, fui taxado pela Receita Federal, o valor foi declarado muito abaixo, mas como adquiri o seguro importação fui reembolsado em 36h.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 29/04/2021

    very good device, very good quality

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 16/04/2021

    Upgraded from BenQ (12 year old model) to this. Is like whole different level.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 27/02/2021

    videoprojecteur juste incroyable. reçu assez rapidement et en parfait état. une image incroyable. La focal courte est juste impressionnante et nous ne regrettons pas notre achat.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 09/12/2020

    Excelente

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 23/03/2021

    obraz v tme je super akurát pri svetle je kvalita vo obrazu u nie tak ostrá ale zatiaľ spokojnosť

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 21/03/2021

    výborné zařízení, parádní kvalita.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$69.99
    • US$42.99
    • US$35.99
    • US$36.99
    • US$15.99
    • US$24.99
    • US$13.99
    • US$204.99
    • US$83.99
    • US$87.99
    • US$9.99
    • US$109.99
    • US$53.99
    • US$97.99
    • US$93.99
    • US$48.99
    • US$23.99
    • US$69.99