Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(49)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(49)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 28/11/2020

    Ajánlom ezt a készüléket. Méretre kisebb mint vártam, de ez nem gond. Gyors, nem fagyogat le. Magyar nyelv van benne. A szállítás során nem bántak vele kesztyűs kézzel, ami a dobozán meg is látszik. Szerencsére a készüléket nem érte sérülés. Most fogok rendelni hozzá egy billentyűzetet, úgy szinte egy mini pc lesz belőle.

    Komentáře (2)
    Ukázat originál
  • 15/05/2021

    Llegó en tiempo y forma, aún lo sigo checando, me parece de lo mejor por las características y sin embargo existen productos similares más caros y sin todas éstas especificaciones, me encantó! Gracias Banggood!!!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 23/12/2020

    Arrived today first impression looks great, and quality has it too, hope I enjoy it for a long time, I'm currently very satisfied with banggood heute angekommen erste Eindruck sieht toll aus , und Qualität hat es auch , hoffe das ich lange Spass damit habe , bin zurzeit sehr zufrieden mit banggood

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 17/12/2020

    Jó termék. Amit kínálnak azt adják. Sajnos amire én vettem arra nem felel meg, mert a rendszer nem jogtiszta és a Telekom tv go nem engedi működni. A play áruház korlátozottan enged alkalmazásokat telepíteni. A csomagolás kicsit sérült szerencsére a termék az megúszta.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 04/12/2020

    Arrived today first impression looks great, and quality has it too, hope I enjoy it for a long time, I'm currently very satisfied with banggood heute angekommen erste Eindruck sieht toll aus , und Qualität hat es auch , hoffe das ich lange Spass damit habe , bin zurzeit sehr zufrieden mit banggood

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 19/01/2021

    el producto es tal como se describe

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 16/03/2021

    Ένα από τα καλύτερα μποξακια που μπορείτε να αγοράσετε

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 27/12/2020

    Nice smartbox good and stable great picture, overall very pleased!!!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 16/04/2021

    The box is great delivery is super fast thanks.I recomend the seller.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 23/12/2020

    έχω δοκιμάσει πολλά κουτιά σαν αυτό και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα. Και έχει πολύ καλή τιμή

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$43.99
    • US$51.99
    • US$60.99
    • US$89.99
    • US$97.99
    • US$33.99
    • US$50.99
    • US$41.99
    • US$28.99
    • US$46.99
    • US$84.99
    • US$31.99
    • US$32.99
    • US$69.99
    • US$62.99
    • US$69.99
    • US$199.99