Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(120)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(120)
    • Hvězda 5(114)
    • Hvězda 4(4)
    • Hvězda 3(2)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 09/03/2022

    Wkrętarka wydaje się na prawdę solidna. Troszkę głośna i delikatnie wibruje, ale może przez to, że ma udar. W tej cenie jestem zadowolony. Obudowa zwarta sprawia wrażenie dużo droższej wkrętarki. Niestety przesyłka zapakowana beznadziejnie, karton otwarty niezabezpieczony niczym, tylko jakimś cudem przesyłka dotarła do mnie w dobrym stanie, kompletna.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 05/01/2022

    ich finde vor allem die Verpackung hervorragend. die Art wie der Versand geregelt wurde hat wie immer hervorragend funktioniert. darüber hinaus ist das qualitätsmanagement wirklich gut.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 26/11/2021

    excelente herramienta, muy robusta y al parecer de muy buena calidad, llegó en los tiempos prometidos, muy recomendable esta empresa

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 19/11/2021

    High-quality construction Packaging is poor but is good in Eu The sound of the tool is excellent The weight is surprisingly heavy with a large battery will already be very heavy

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 23/12/2021

    Quick delivery. Looks and feels ok. Wil see how it will hold.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 23/11/2021

    excellent product fits perfect to 288v battery which I had! seems very powerful and strong! it’s little bit heavier than others I used

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 13/01/2022

    Prodotto ottimo, ben costruito e dotato di una buona potenza.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 26/06/2021

    parafusadeira entregue confome a compra ,antes do prazo de entrega determinado

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 18/11/2021

    it good looking

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 11/11/2021

    net als makita even zwaar even goede vorm en ligt perfect in de hand . en echte aanrader

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$63.99
    • US$215.99
    • US$35.99
    • US$31.99
    • US$36.99
    • US$59.99
    • US$79.99
    • US$44.99
    • US$48.44