Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(187)
  • Snímky
  • Video(1)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(187)
    • Hvězda 5(146)
    • Hvězda 4(18)
    • Hvězda 3(13)
    • Hvězda 2(6)
    • Hvězda 1(4)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 26/06/2017

    Usable product.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 08/02/2018

    I received it very fast and it works wonderfull! It even connects to my Steam Link

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 04/08/2017

    É um controle com material de boa qualidade, funciona perfeitamente sem problemas, recomendo usar com óculos VR

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 26/02/2017

    I use it with my VR Glass and my smartphone to play many games for android, is like a full immersion in the game! Simple to associate and configure.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 14/03/2018

    В целом неплохая вещица. Несколько способов применения -мышка, контроллер, геймпад, джойстик... Я использую как пульт \мышку в связке с TV-боксом. Белый цвет конечно довольно маркий, но за такую цену другого не было.Всем доволен

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 17/02/2018

    Купил за $1.80. Видеообзор: https://youtu.be/vArUvns9wA4

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 31/01/2018

    ürün süper tutuşu hissiyatı ama ben ios ta yapamadım videosunu herşeyini ayrıntılı bakıp aynisini yapmama rağmen olmadı android denemedim daha inş olur

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 02/11/2017

    Funciona bien con un Samsung J5. Con un Cubot GT99 con Android 4.2 en cambio no se llega a conectar. Se puede usar con baterias recargables de 1.2 V

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 05/09/2017

    I'm very happy with the product.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 29/08/2017

    Very nice controller. Easy to connect. All modes works as expected. Fun for games

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$26.99
    • US$19.99
    • US$24.99
    • US$34.99
    • US$2.00
    • US$9.99
    • US$24.99
    • US$33.69
    • US$26.07
    • US$6.00
    • US$9.26
    • US$39.99
    • US$21.99
    • US$599.99
    • US$39.99