Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(83)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(83)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 16/12/2020

    Eddig minden rendben. 2 hét alatt megérkezett. Érdekes, hogy a program szerint csak 4000mA-es az akksi, a gyári megadott 5000 helyett. Masszív a ház, és nekem jó a fogása is. Köszönöm.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 26/12/2020

    Telefon dorazil za 2dny z CZ skladu . Dobře zabalen s nalepenou fólií na displeji a přibaleným temperovaným sklem . Vše jsem si vyzkoušel , přehrávání videa z CT, Primy i youtube bez problému , kvalita videa a fotek za dobrých světelných podmínek je dobrá . Výkon stačil i pro hraní her . Mohu doporučit pro nenáročného uživatele . Objednal jsem pro kamaráda který není náročný na výkon a je spokojen.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 17/03/2021

    Fantastic phone! Strong, good size feels comfortable to hold, well balanced can stand vertical or horizontal on its own, good camera, loud speaker, many features, fast browsing speeds, long battery life, nice screen, excellent value, 8.7/10.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 06/01/2021

    Excelente

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 14/07/2021

    Beautiful!!!! Thanks.. Fast delivery, good product... Only problem, the tempered glass, which comes with the phone is cracked, but.... Damages happen...

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 18/11/2020

    EXELENTE TELÉFONO

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 14/09/2021

    good Naman ... mura pa .. haaha... pinoy here... kahit ibagsak Okey to.... o is suitable of anyone .

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 18/06/2021

    excelente muchas gracias ☺️👌

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 18/01/2021

    Amei o celular, chegou em ótimo estado. A 🔋 dura muito. Super recomendo.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 03/08/2021

    Ah mantapp.

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$299.99
    • US$259.99
    • US$279.99
    • US$169.99
    • US$249.99
    • US$199.99
    • US$29.99
    • US$229.99
    • US$159.99
    • US$254.99