Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(808)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(808)
    • 5 Star(767)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 12/02/2021

    Az első csomag elveszett a postán, de az ügyfélszolgálat segítőkészségének köszönhetően hamar küldtek helyette egy másikat ami három hét alatt megérkezett és a telefon pont olyan masszívnak és strapabírónak tűnik tapintásra mint a képeken. Elég komoly vizsga vár rá az új tulajdonosánál úgyhogy meglátjuk, hogy meddig bírja, de eddig úgy néz ki hogy megbírkózik a feladattal. A készüléken a gyári fólia alatt van egy meglepi fólia ami kevésbé káros felhasználóknak akár néhány hónapig védelmet tud biztosítani mire összekarcolódik, de a dobozban egy ajándék üvegfólia is van az adapter és a miniusb kábel mellett. A telefon eddigi akadás nélkül veszi az igénybevételt, de a tulajdonos használati szokásait ismerve ezzel még egy darabig nem lesz gond.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 04/10/2020

    Lo ordené el 11 de setiembre, llegó el 29 a mi país. Lo he prendido y funciona bien. Recién lo tengo dos días así que cuando lo pruebe mejor actualizaré esta review en caso fuera necesario. Viene con una mica de cristal extra (además de la incluida en el celular) y todo lo que ven en las fotos. La pantalla no es de calidad tan nítida, pero considerando el precio y otras características con las que cuenta este celular, como la proteccion contra agua, salpicaduras, y polvo se puede dejar pasar. En pocas palabras, hasta ahora lo recomiendo.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 20/06/2021

    быстрая доставка, с момента заказа до получения 3 недели. упаковка стандартная. Смартфон оригинал, обновился сразу, брал в подарок. Всё отлично..

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 29/05/2021

    Не первый раз заказываю эти смартфоны, качество отличное и программное обеспечение и самое главное защита.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 26/12/2020

    Telefon dorazil cca za 14 dní . Dobře zabalen s nalepenou fólií na displeji a přibaleným temperovaným sklem . Objednal jsem pro kamaráda který není náročný na výkon . Vše jsem si vyzkoušel ,kvalita videa a fotek za dobrých světelných podmínek je dobrá . Výkon stačil i pro hraní her . Mohu doporučit pro nenáročného uživatele .

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 07/12/2020

    Recebido em 20 dias fui taxado e reembolsado, o smartphone é tudo o que eu esperava recomendo.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 01/11/2020

    A telefon gyors. Jó kamera. Jó akkumulátor. Külső megjelenés nem a legszebb. Igazi ütésálló.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 06/07/2021

    i bought for a kid who ruins everything. i hope he can't destroy this phone finally :) this is good value for money stuff basically. i recommend...

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 25/10/2020

    Gyors szállítás, ép csomag. Teszteltem működik. Mivel nem saját célra vettem így nem tudok többet írni róla

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 23/06/2021

    muito bom gostei. demorou um pouco pois estava sem estoque mais achei o produto muito bom. recomendo

    Komentáře (3)
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$169.99
    • US$104.99
    • US$249.99
    • US$129.99
    • US$159.99
    • US$369.99
    • US$109.99
    • US$114.99
    • US$309.99
    • US$369.99
    • US$489.99
    • US$119.99
    • US$109.99
    • US$249.99
    • US$109.99
    • US$159.99
    • US$299.99
    • US$126.53