Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(1031)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(1031)
    • 5 Star(959)
    • 4 Star(58)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 05/03/2021

    Celular bonito, configurações interessantes pelo preço. Ainda em fase de testes. 1. Resistência a Queda e Água- Ok 2. A bateria está sendo ponto negativo a até o momento. Para 5000mh Esperava um pouco mas. 3. Câmera muito boa. Mas pelas configurações e disponibilidade de funções e custo. Boa Escolha.

    Komentáře (29)
    Ukázat originál
  • 29/01/2021

    A telefon modern megjelenésű. A hátlap műanyag, a kijelzőt gumikeret védi. A kijelző szép telt színeket mutat. Gyors , nem akadozik az alkalmazás betöltése. Fehér és sötét háttér választható. A kezelő gombok nagyon érzékenyek. A selfi kamera nagyon jó. A kamera alkalmazás az első HDR fotózásnál leállt. Több fotó elkészítése után, a renszer helyreállt, a HDR működik. A képek szélei homályosak. A fokusz nem mindig jó. 48Mpx helyett 24Mpx felbontást használok, a képek jobbak. Ősszegezve: a telefon nagyon jó, a kamera alkalmzást gyári frissítéssel szoftveresen javítani kell. A Banggood eledási ára a legjobb, nem érdemes máshol megvenni csak itt

    Komentáře (2)
    Ukázat originál
  • 15/12/2020

    A telefon modern megjelenésű. A hátlap műanyag, a kijelzőt gumikeret védi. A kijelző szép telt színeket mutat. Gyors , nem akadozik az alkalmazás betöltése. Fehér és sötét háttér választható. A kezelő gombok nagyon érzékenyek. A selfi kamera nagyon jó. A kamera alkalmazás az első HDR fotózásnál leállt. A HDR használatakor a kamera alkalmazás bezárogott. Több fotó elkészítése után, a renszer helyreállt, a HDR működik. A képek szélei homályosak. A fokusz nem mindig jó. 48Mpx helyett 24Mpx felbontást használok, a képek jobbak. Ősszegezve: a telefon nagyon jó, a kamera alkalmzást gyári frissítéssel szoftveresen javítani kell. A Banggood eledási ára a legjobb, nem érdemes máshol megvenni csak itt.

    Komentáře (16)
    Ukázat originál
  • 10/08/2021

    Lo acabo de probar, y hay muchas cosas que me gustan. La pantalla es muy buena, muy clara muy rápida, colores vivos. El diseño y la sensación al tacto me agrada fuerte y resistente. La cámara me sorprendió más de lo que esperaba. la velocidad entre aplicaciones muy buena. multilenguajes y más tiene todo lo bueno. Todos los sensores responden bien. pero hay detalles. cómo ya se sabe es Android básico pero se le puede agregar aplicaciones para configurar una mejor apariencia. El sonido del parlante es un poco bajo pero de buena calidad y creo que nada más. todo lo demás okey y muy bueno. me llegó en exelente estado, por cierto soy de Perú, fue fácil recogerlo en Tomas Valle. SERPOST como siempre muy ordenados.

    Komentáře (2)
    Ukázat originál
  • 03/07/2021

    Muito feliz por essa compra, aparelho muito bom, rápido no processamento, tira boas fotos, tem uma ótima durabilidade da bateria. Tirei do carregador as 06:00 da manhã, uso constantemente durante o dia e agora as 23:32 ainda está com 18% de carga. Já dei um banho nele e tudo certo, só não deixei cair kkkk. Ótimo aparelho, pelo preço vale muito fazer essa compra. Feliz com meu UMIDIGI

    Komentáře (3)
    Ukázat originál
  • 04/03/2021

    Recibido! Excelente 👌 muy bien embalado, muchas gracias Banggood por el buen servicio. Entrega en 15 días muy agradecida y contenta con mi Umidigi Bison. Muy buen terminal lo super recomiendo 👌. Los mejores precios están aquí en Banggood! Cabe destacar que todo el tiempo desde el inicio de mi compra 16 de febrero 2021 hasta ayer 3 de marzo 2021, supe el seguimiento de mi paquete por medio al Número asignado. Mi experiencia ha sido muy satisfactoria primera vez que compró en Banggood y ha sido muy grato. 😊

    Komentáře (5)
    Ukázat originál
  • 05/05/2021

    great phone, the phone is very fast and I have no issues with it. I was able to connect to my network and wifi. I also tested out the camera for a little while and it takes good photos but I would install a different camera app because I like to use manual controls and raw format for photos. Also shipping only took 6 business days to reach me in the U.S.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 25/03/2021

    Thank you again to my best internet store in China. I bought my Bison Umidigi, thats my second smart phone from Banggood. They were the best price i could find as they are around $60 more here in Australia. I got the phone in around 14 days after i ordered it. Fantastic to get fast delivery. The phone arrived in mint new condition and safely packaged. I strongly recommend BangGood any time. Bob B. from Loxton Australia.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 11/03/2021

    The Umidigi Bison is the best rugged smartphone in this price range and it looks nices too (not always the case with rugged smartphones) I have reviewed it for my blog here: https://www.laurentwillen.be/en/test-reviews/umidigi-bison-test-review/ (available in 6 languages) Strengths are: Strong and waterproof Good battery performance Good screen quality Good network sensitivity Large coverage in frequencies 3 buttons to personalize Weaknesses are: Colors in photo not super accurate (too warm) CPU/GPU performance is a bit weaker than competition It is in position 17 among all phones I have tested

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 11/01/2021

    Banggood terbaik. Pembungkusan yang kemas. Kualiti HP adalah terbaik. Harga yang paling murah setakat ini. Order pada 23/12/20, penghantaran pada 6/1/21 & terima pada 11/1/21. Terbaik bossku...

    Komentáře (23)
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$169.99
    • US$149.99
    • US$154.99
    • US$309.99
    • US$149.99
    • US$109.99
    • US$249.99
    • US$139.99
    • US$429.99
    • US$125.99
    • US$99.99
    • US$9.69
    • US$329.99
    • US$39.99
    • US$299.99
    • US$299.99
    • US$10.60