Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(20)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(20)
    • Hvězda 5(15)
    • Hvězda 4(4)
    • Hvězda 3(0)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(1)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 09/12/2021

    Objednané 24. novembra z HK, doručené 9. decembra. Doprava EU Priority Line, pred dom dovezené kuriérom. Napriek zjavne nešetrnému zaobchádzaniu pri preprave (otlčené rohy krabice) laptop bez poškodenia. Kvalitne zabalený, bublinkový obal už na fotke nie je. Idem ho zapnúť...

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 17/09/2021

    Nice, very value to money. This laptop is of good quality & very light. I suit to doing work & for the student.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 13/12/2021

    270€ zatiaľ fajne

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/12/2021

    excellent

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 08/10/2021

    szuper gép! teszi a dolgát

    Komentáře
    Ukázat originál
  • q08VIP4
    SK
    17/12/2021

    zatiaľ good

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 26/11/2021

    super

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 05/11/2021

    Bardzo fajny i super wykonany laptop do domowego użytku za te cenę naprawdę warto, dostawa w ok 3 tygodnie

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 25/09/2021

    The parcel"protective bubble wrap is open, the on button does not work unless.pliugges even if 100% charged

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 11/11/2021

    Nice laptop. Performance is there taking into account that it is an entry level model. Sound could be a bit more powerful but otherwise not bad.

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$389.99
    • US$359.99
    • US$389.99
    • US$399.99
    • US$599.99
    • US$429.99
    • US$369.99
    • US$349.99
    • US$379.99
    • US$129.99