Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(96)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(96)
    • Hvězda 5(84)
    • Hvězda 4(8)
    • Hvězda 3(3)
    • Hvězda 2(1)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 14/11/2021

    Megfelelően működik. A fólia csomagolás kiszakadt,készülék lemez burkolata horpadt, a banggoodon vásárolható egyes termékek gyári csomagolása nem nyújt megfelelő mechanikai védelmet a postai szállításnál (egymás tetején, többször átpakolva), ezeket biztonságosabban kellene becsomagolni, egy egyszerű fólia csomagolás kevés.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 22/02/2022

    Is is quite good especially for its price. Sound also quite good. The only negative part is the control of radio stations, very difficult or impossible to save which channels you prefer.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 29/08/2021

    OK ;-)

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 23/12/2021

    Gyorsan ideért, jól működik.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 26/10/2021

    Przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko, 2 dni. Bardzo dobrze zapakowana. Produkt jest zgodny z opisem. Polecam.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 10/09/2021

    Very nice. Došlo je jako brzo i bez ikakvih dodatnih troškova. Zvuk izvrstan na 2x160 W Tehnics zvučnicima.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 22/10/2021

    Gyorsan megérkezett, jól működik.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 13/01/2022

    Все супер, нам понравилось. Доставка супер быстрая 2 3 дня. Рекомендую

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 03/09/2021

    Napájanie aj 12V, sieťový napájací kábel 220V cez konektor, keď ho netreba, nezavadzia. Rýchle doručenie z ČR.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 12/11/2021

    O produto chegou na data prevista,. chegou em bom estado. produto muito bom, estou muito satisfeito.

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$108.99
    • US$69.99
    • US$254.99
    • US$28.99
    • US$12.99
    • US$59.99
    • US$99.99
    • US$228.99
    • US$109.99
    • US$29.99
    • US$51.99
    • US$64.99
    • US$109.99
    • US$70.03
    • US$29.99
    • US$35.99
    • US$7.99
    • US$275.99