Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(269)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(269)
    • Hvězda 5(255)
    • Hvězda 4(12)
    • Hvězda 3(2)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 25/06/2021

    ขอบคุณ banggoog มากๆครับ ผมประทับใจมากซื้อครั้งแรกและค่อนข้างราคาสูงแต่ก็ถือว่าถูกกว่าเว็บออนไลน์อื่นๆทุกเว็บเลยครับการจัดส่งสินค้าใช้เวลาประมาณ 14 วันได้รับสินค้าสมบูรณ์มิได้รับความเสียหายอันใดเลยเหลือแต่การทดสอบใช้งานจริงๆว่าจะดีสักแค่ไหนขอขอบคุณแบ่ง good มากๆครับซื้อครั้งแรกประทับใจมาก

    Komentáře (2)
    Ukázat originál
  • 11/04/2022

    A műszer jó ár-érték arányú készülék. Remekül teszi a dolgát. Eleinte kissé zavaró volt, hogy nincsenek rajta forgató gombok, hiányoltam. De az egy másik már kategória, annyit pedig nem szántam rá. Már megszoktam a kezelését, most már teljesen természetes, hogy a négy iránygombbal helyettesíthetők a tekerők. Külön szolgáltatás, hogy multiméternek is használható és jóval nagyobb kijelzővel rendelkezik mint egy hasonló multiméter. Összességében nekem tetszik, jó vételnek tartom, másnak is ajánlom.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 22/02/2022

    Doručenie bolo veľmi rýchle. Tovar bol objednany 17.02.2022 z CZ skladu a prišiel mi 22.02.2022. Prišiel nepoškodený a dobre zabalený so všetkým prislušenstvom, ako je v popise tovaru. HDS272S som si kúpil na základe veľmi veľa recenzii, ktoré som našiel na interné. Kupoval som ho ako prenosný osciloskop. Rozhodoval som sa medzi stolovou verziou osciloskopu a týmto modelom. Veľa ľudí uvádza, že kupovať toto zariadenie, ako multimeter sa neoplatí. Mňa páve presvedčilo to, že je tam aj multimeter, ktorý je pomerne presný a zároveň mám k dispozícii, aj osciloskop s 2 kanálmi a k tomu, aj generátor impulzov. Samotný osciloskop má podobne funkcie ako klasický stolový - napríklad horitontalne a vertikálne meranie, triger a funkciu auto, ktorá je proste super funguje. Displej je krásne čitateľný. Viem používať funkciu generátora a zároveň si samotný signál zobrazovať na osciloskope. Ďalšou veľkov výhodou, ktorú ma, je to že je napájaný z batérie a meranie sieťového napätia pomocou osciloskopu mu nebude robiť žiaden problém nakoľko je galvanicky oddelený. Na to že je tam pomerne malo tlačidiel sú veľmi intuitívne. Hneď po zapnuti som vedel listovať v jednotlivých funkciách a zobrazovať si priebehy bez toho, aby som si otvoril manuál. Veľmi som sa na toto zariadenie tešil a aj keď ho mám len niekoľko hodín zatiaľ som maximálne spokojný a môžem ho len odporučiť .

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 07/01/2022

    I received the Owon Handheld Oscilloscope DDS272S product, in good condition, perfectly functional and I am happy that I did not refuse the order when I was notified that it is no longer in stock. I contacted the service and after the discussion I understood that it is a technical problem, due to the high demand for this product, the stock is running out. Thanks to the BANGGOOD team. The product is great and well worth the wait, considering the price offer offered by BANGGOOD. I highly recommend BANGGOOD shopping. I will shop in the future.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 04/07/2021

    Nice & accurate. Mini test: FLUKE 8842A MULTIMETER, OWON HDS272S Handheld oscilloscope, SANWA PC7000 DIGITAL MULTIMETER, PDVS2mini HPD Voltage Source (THX Ian!), Alma PRECISION RESISTOR 18 KOhm 0.01 %

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/07/2021

    Best hand held oscilloscope we have purchased. very good build quality and features. The replaceable fuse is a big advantage in case of short circuit current overload.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 20/06/2021

    The Scope arrived quickly and safe, no damage in transport. This is the 40MHz version without Signal generator as I don't need it. Screen is clear and crisp, easy to read. Multimeter works great. One of the best all-in-one units on the market as of June 2021. Recommended.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 17/05/2022

    Recomendado, compré un HDS242S, llegó en el tiempo especificado. Viene con todo lo necesario dos puntas de prueba y una para el generador, como los necesarios para el multímetro. Funciona muy bien

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 14/04/2022

    Thank you Banggood ! Order received in good condition. Tested and working ok. Received also a gift for my first purchase. I recommand Bangood. I will by again.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 30/12/2021

    very good quality I oder it on 11 nov and it come to me on 20 Dec 21 , overall pakage is in good condition, final delivery with blue dart, I order it in Kolkata India , let see how it going on .

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$29.99
    • US$27.99
    • US$66.99
    • US$89.99
    • US$21.99
    • US$16.99
    • US$36.99
    • US$22.99
    • US$335.99