Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(86)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(86)
    • Hvězda 5(75)
    • Hvězda 4(5)
    • Hvězda 3(4)
    • Hvězda 2(2)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 11/05/2022

    plusy - kvalita spracovania je výborná. cena super 5€ v akcii. mám sivo modré vyhotovenie mínusy - zvuk nie je veľmi dobrý. chýbajú basy pros - the quality of workmanship is excellent. price super 5 € in action. I have a gray - blue version Cons - The sound is not very good. bass is missing

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 10/12/2021

    Sản phẩm được đóng gói kỹ càng tai nghe không dây được hoàn thành tốt trải nghiệm sản phẩm chưa tốt còn có độ trễ

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/02/2022

    Мне понравилось звучание этих наушников, лёгкое сенсорное управление, удобно сидят в ушах, батарея держит долго. Приехали запечатанные. Есть инструкция на английском.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 10/11/2021

    Veio em uma boa embalagem. Para quem gosta desse tipo de fone é muito bom, usei por cinco horas e ainda tinha bateria. Os comandos touch funcionam muito bem.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 23/03/2022

    Excelente calidad de material y buen sonido, ese es el tamaño real.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/01/2022

    Fiquei muito feliz com esse espetacular fone da NOKIA, excelente custo benefício. Recomendo de olhos fechados. Parabéns NOKIA.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 13/05/2022

    Güzel kaliteli bir ürün.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 22/04/2022

    Süper

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/04/2022

    very good product

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 30/03/2022

    zaebis,prishlo ranshe vremeni.vse.ok

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$31.59
    • US$28.99
    • US$15.99
    • US$20.99
    • US$11.99
    • US$32.99
    • US$16.99
    • US$16.99
    • US$58.99
    • US$25.99