Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(142)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(142)
    • Hvězda 5(128)
    • Hvězda 4(11)
    • Hvězda 3(3)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 14/08/2021

    la “terza mano” è alloggiata in una scatola molto compatta. al suo interno oltre all’attrezzatura c’è un panno per pulire la lente e una pinza di ricambio.il peso della lente sembra risentirne

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 07/01/2021

    Velmi pěkné zpracování. Posláno z CZ takže to domů dorazilo do týdne. Překvapila mě příjemně lupa která pěkně svítí a je z kovu. Negativum bych jako jediné bral slabší ukotvení je stolu a tužší ramena.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 30/06/2021

    Recebido conforme a solicitacao de compra, no tempo e aparente qualidade. Muito bom.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 12/04/2021

    Ich bin sehr zufrieden. Endlich kann ich gut sehen und gut löten. Qualität 4/5.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 18/01/2021

    Nice product

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 04/10/2021

    Ótimo produto. Muito bom acabamento. recomendo vendedor. Rápida entrega

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 29/04/2021

    parfait enfin reçu !

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 28/04/2021

    Ürün kaliteli duruyor. Işıklı büyüteç gayet başarılı. Işık 3 renkli ve ışık şiddeti arttırılıp azaltılabilir. Tavsiye ederim.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 03/02/2021

    Lieferung schnell und zuverlässig. Gute Qualität für den Preis led in Leuchtkraft und Farbe einstellbar Halter tut was er soll, er hält.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 16/12/2020

    Awesome quality! the plastic is great and the magnifying lens with the LED is more useful than I thought it would be! Definitely a nice touch!

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$58.00
    • US$10.99
    • US$31.99
    • US$12.58
    • US$32.99
    • US$32.99
    • US$49.41
    • US$36.58
    • US$25.99
    • US$40.99
    • US$29.99
    • US$40.99
    • US$28.99
    • US$25.99
    • US$58.99
    • US$20.99
    • US$26.99
    • US$4.79