Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(55)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(55)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 22/04/2021

    Pro Working Cheap Microusb charging Con Cheap plastic Low quality Only chinese manual Not stand alone

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 30/07/2021

    Riquezao

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 05/05/2021

    produkt přišel v poškozeném obalu,ale je v pořádku odpovídá popisu a je funkční

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 21/04/2021

    Very good device for its price.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/10/2021

    I bought it for the other uses - nose and sideburns, but I was surprised how good it shaved. Normally I use a wet razor. If I'm stuck I could use this. I'm glad I bought it.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 24/06/2021

    Как бритва - так себе. Справляется только с короткой щетиной, да и ту надо усердно выбивать (зато щеки помассируются). Как триммер, работает нормально.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/04/2021

    Working correctly. I like its colour. (green) Strong nose hair trimmer. Remekül működik. Tetszik a zöld színe. Jó erős az orrszőr nyíró adapter.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 14/04/2021

    Het duurde een beetje lang totdat het product werd geleverd, maar het is er nu toch en het werkt. Moet nog ervaren of het scheren ook echt goed gaat. De neushaar trimmer werkt perfect.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/05/2021

    barbeador muito bom. suas lâminas não são tão boa quanto um xiaomi ou echen, mas dá pro gasto. a bateria Dura bastante

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 05/04/2021

    Buongiorno il prodotto e' arrivato tutto ok. funziona benissimo sono molto contento dell'acquisto fatto grazie.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you