Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(185)
  • Snímky
  • Video(1)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(185)
    • Hvězda 5(135)
    • Hvězda 4(17)
    • Hvězda 3(8)
    • Hvězda 2(6)
    • Hvězda 1(19)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 15/12/2021

    Dear suppliers, The delivery of the desired product Mensela CS-L2 + 6 Inch 800W 18V sent by me arrived at me. Delivery arrived very quickly. Two days before the wait. Thank you! The set is complete according to the instructions. I set the batteries to charge. With the first battery charged, I tested an electric chainsaw. It worked! To my great regret, there was a problem charging the second rechargeable battery to the kit. After 2-3 hours of charging it did not charge. The saw doesn't work with her. I am sending you photos that can be seen from the charge tester. Please tell me how can I return and get a new working rechargeable battery? I look forward to your reply and instructions! Regards, Stoyan Markov

    Komentáře (2)
    Ukázat originál
  • 15/10/2021

    Ήρθε σε 10 ημέρες σε πολύ καλή κατάσταση φαίνεται γερο και με μια πρόχειρη δοκιμή κόβει καλά χλωρό και ξερό ξύλο. Οι μπαταρίες είναι εντάξει και οι δυο, ο χρόνος θα δείξει την αντοχή τους αλυσοπρίονο και μπαταρίες. Βάζω 4 αστέρια γιατί ενώ έχει Επιπλέον αλυσίδα λείπουν το Κατσαβίδι το Κλειδί και τα εξαρτήματα μέσα στην θήκη δεν κουμπώνουν αλλά είναι χύμα.

    Komentáře (10)
    Ukázat originál
  • 02/12/2021

    Gyorsan,5 nap alatt megjött. Jó minőségű, a markolat gumírozott, jó fogású. Nincsenek sorják sehol, minden alkatrészt megkaptam a gép rendben müködik. Szerintem megérte az árát.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 05/01/2022

    Έφτασαν σε σωστή κατάσταση. Η συσκευασία αρκετά καλή. Η λάμα του δεν είναι αρκετά λεπτή, καλύτερη η μικρότερη. Τα πλαστικά μέρη σε αναμενόμενη ποιότητα για την τιμή (καλύτερα βέβαια σε σχέση με φθηνότερα που έτυχε να πιάσω στα χέρια μου) σε πτώση από τα 2 μέτρα περίπου σε μαλακό χώμα άνοιξε το σώμα πάνω από την μπαταρία, χωρίς να το κάνει μη λειτουργικό. Επισκευάστηκε εύκολα με θερμοκόληση και συνεχίζει να δουλεύει. Οι μπαταρίες στις πρώτες δύο φορτίσεις μου έδωσαν 30 ως 50 κοπες σε λαίμαργα με διάμετρο 5 έως και 7 εκατοστά. Φυσιολογικά μετά την 5η φόρτιση θα κρατάει λίγο παραπάνω. Προσοχή στην ρύθμιση της αλυσίδας, όχι πολύ τέντωμα και λάδωμα ανά πέντε κοπές περίπου.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 07/01/2022

    πολύ καλό φαίνεται,θα δείξει στην πορεία,η μία μπαταρία 🔋 δεν φορτίζει ,κατά τα άλλα όλα καλά φαίνονται, είναι δυνατό κ κόβει καλά 🙂

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 11/12/2021

    Well arrived. The tool is good, but the accumulator is weak!! The uptime with one accumulator only 2-3 min.!! Unfortunetely it is "normal": 800W / 18V = 44,4 A !! 2Ah/44,4A = 2,7 min.! BUT: the 2Ah is a SCAM, not true!!! The true capacity is less: 1,5 Ah. See the photo! The charger is weak as well, and after 1 our charging time indicates green, but the charging time with 0,8A must be more then 2 ours.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 08/01/2022

    Good.. But With out Screwdrivet and Wrench.. 😳😳

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 31/12/2021

    Máquina potente, com 2 baterias de 18 V, luvas, chaves para montar as diversas peças. Maneável, pequena, de fácil manuseamento. Recomendo para cortes de ramos pequenos.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 17/12/2021

    La machine est bien mais la batterie est nulle : 5 elements 18650 de 1.5Ah : soit une autonomie de 5 minutes avec des branches de 5 cm !!! Compatible avec batterie makita

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 23/12/2021

    Perfect!

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$39.99
    • US$16.99
    • US$39.99
    • US$23.99
    • US$49.99
    • US$27.99
    • US$35.99
    • US$54.99
    • US$69.99