Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(58)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(58)
    • Hvězda 5(46)
    • Hvězda 4(6)
    • Hvězda 3(1)
    • Hvězda 2(2)
    • Hvězda 1(3)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 27/01/2022

    hab heute die Powerstation bekommen. Sie kam mit 0% Ladung an. Also erst Mal Aufladen auf 100%. Das Aufladen verlief ohne Probleme. Danach gleich Mal getestet. Wie man sieht läuft der Haartrockner auf schwacher Stufe mit 1. Heizstufe. Was mich gewundert hat ist das der Lüfter nur kurz beim Einschalten der Powerstation anging und gleich wieder aus. Er ging bei 10 Minuten Dauerbetrieb des Haartrockners nicht einmal an. Gute Leistung im AC Modus. USB habe ich auch ausprobiert, wobei ich sagen muss das es beim Laden vom Realme 8 keinen Unterschied gemacht hat welchen Port man nimmt, immer gleiche Leistung. Was Schade ist, das kein Ladekabel Für Solar dabei ist. Die Verarbeitung ist gut. Erster Eindruck ist Ok.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 19/03/2022

    Bon produit... Chargeur 20V fourni. La sortie socket 12v fonctionne très bien (testée avec une glacière - 50Wh). Prises USB / QC3.0 ok. Pour la sortie AC, la puissance est au rendez-vous, mais à vide l'onduleur consomme 8WH. Côté capacité de la batterie, je pense que les 153A sont bien là... J'ai mis du temps à la décharger complètement (smartphone / glacière sur 12v et 220v / batterie externe USB / ordinateur de bureau / lampe de bureau). Je regrette le type de prise non standard pour le charger.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 26/01/2022

    Le produit est correct et de bonne facture . la batterie est en charge . elle est à 8% pour l instant . tout ce passe bien . message personnel pour le vendeur . s il vous plais arrêter de travaille avec l entreprise GLS car ils ont laisser le colis devant la porte sans me faire signer la réception. je suis fou de rage .

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 23/01/2022

    ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Παρέλαβα το προϊόν 11 μέρες μετά την παραγγελία δίχως δασμούς επιπλέον ΦΠΑ κλπ, στην αρχική τιμή δηλ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-ΜΕΓΕΘΟΣ Η συσκευασία ήταν άριστη, καθώς και η ποιότητα κατασκευής του προϊόντος. Το μέγεθος είναι πολύ καλό, μικρότερο από το μέγεθος ενός κουτιού παπουτσιών, με μικρό βάρος. ΦΟΡΤΙΣΗ Ήταν εντελώς αποφορτισμένη όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία και με την πρώτη πλήρης φόρτιση έφτασε στο 72% χωρίς να φορτίζει επιπλέον. Αφού κατανάλωσα αρκετά βατ νομίζω έφτασα στο 30% με την δεύτερη φόρτιση έφτασε στο 83% και στην τρίτη μετά από χρήση στο 18% έφτασε επιτέλους στο 100%. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ Μου έδωσε την αίσθηση ότι έχει λιγότερα βατ απ' ότι υποστηρίζει ο κατασκευαστής, θα έλεγα κοντά στα 500 βατ και όχι 567, από τους υπολογισμούς μου μια συσκευή σε χρήση σε σχέση με το ποσοστό που καταναλώνει. ΤΙΜΗ Η τιμή που την αγόρασα μαζί με τα μεταφορικά ήταν 273€. ΧΡΗΣΗ Συσκευές που χρησιμοποίησα για να την δοκιμάσω, μπιστολάκι μαλλιών, τηλεόραση 55" led, resmed Airmini cpap, φόρτιση κινητού oneplus 9 pro. Έμεινα ικανοποιημένος σε γενιές γραμμές. Η χρήση που προορίζω να κάνω είναι για ελεύθερο κάμπινγκ με το τζιπ μου και την σκηνή επί οροφής, ως ορειβάτης. Θα την χρησιμοποιώ για να λειτουργώ το cpap περίππου 8 ώρες για ύπνο, και ένα φορητό ψηγείο με χαμηλή κατανάλωση το Dometic CFX3 25, φόρτιση κινητού και μπαταρία φωτογραφικής μηχανής κλπ. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ Αγόρασα επιπλέον το iMars SP-B150 150W 19V φωτοβολταικό για φόρτιση εκτός δικτύου, ΠΡΟΣΟΧΗ η συσκευή είναι 100 βατ. Το συγκεκριμένο πάνελ είναι μεγαλύτερο απ' ότι ορίζει ο κατασκευαστής, δηλ. 23.6V-6.3A αντί του 20V-5A. Πιστεύω ότι δύσκολα το φωτοβολταικό θα φτάσει τις μέγιστες τιμές άρα θα είμαι μέσα στα όρια, υποθέτω θα υπάρχει και κάποια ανοχή.Ρωτήστε ειδικό σε κάθε περίπτωση. Μην ξεχάσετε αν αγοράσετε το πάνελ να πάρετε και ρυθμιστή φόρτισης. Υπάρχει για περισσότερη ασφάλεια και πάνελ 100 βατ.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 28/12/2021

    the best buy I have ever had . in the first when arrived it won't charge until 100% it sticked around 75% . after 2 times decharging until 0% it climb to 100% charging and works fine . it can handle a TV 40' for 7 hours .

    Komentáře (3)
    Ukázat originál
  • vipone1
    LT
    01/02/2022

    220V socket works perfect. Holds 500W as described. USB with QC worthless, starts charging as QC, after minute switches to normal charging, after 20-30min. stops charging at all (57% phone battery). Unit charges to 100% at first try. Over current protection on AC socket works as expected (cuts at 1000W).

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 31/01/2022

    I was pleasantly surprised by the fast delivery, 4 days before the estimated date. It arrived with the battery completely discharged. It was fully charged in 5:45. I think it jumped fast from 80% to 100%, I wasn't present but apparently much faster than the upload rate indicated. With the 100% battery I tested the USB outputs - ok, as promoted. The output wattmeter follows the consumption . The port marked QC3 also knows QC2 but surprisingly implements Advanced and Fast Charging. Another positive point: the 12V output for the cigarette measures 12.28 V with no load, unlike other battery packs where the 12V output measures almost 16V. I also put a 120W load (incandescent bulb) on the 220V output (photo). My voltmeter indicates 224Vac and after 40 minutes the battery indicates 84%.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 22/01/2022

    La livraison a été très rapide, en moins de 5 jours à la maison et très bien emballé. Le prix est très intéressant, il ne nous reste plus qu'à tester l'utilisation.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 07/01/2022

    Kam nach 3 Tagen in Österreich an. Leider 0% Ladestand. Habe die Powerstation auf 100% problemlos aufgeladen. Netzteil, Solarpanel und Autoladung funktioniert, Ausgänge auch OK. Klare Empfehlung!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 03/06/2021

    This is my second order of this unit. I was so happy with my first one that I decided to order another one to use. These units are so handy to use on the boat, beach or car when traveling. 5 Stars!

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$719.99
    • US$29.99
    • US$404.50
    • US$169.99
    • US$299.99
    • US$159.89
    • US$253.77
    • US$249.99
    • US$42.99
    • US$1,799.99
    • US$245.99
    • US$504.98
    • US$689.99
    • US$329.99
    • US$245.99
    • US$999.99
    • US$2,099.99
    • US$1,969.99