Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(102)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(102)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 06/11/2020

    Посылка дошла быстро, примерно месяц. Собеседника слышно хорошо, креститься быстро, но меня слышно не очень хорошо, присутствует эхо.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 31/03/2021

    easy installation, fast connection, Battery last long, very useful you can use it left or right

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 05/03/2021

    Στέκεται καλά στο αυτί. Σε ακούν και τους ακούς πολύ καλά! Το μόνο αρνητικό είναι ότι αργεί λίγο να "κουμπώσει" με το κινητό.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 04/11/2020

    O equipamento é bom, esperava um pouco mais, o volume máximo fica um pouco a desejar, e o encaixe na orelha não fica perfeito. A bateria é muito boa. Ainda vale a compra

    Komentáře
    Ukázat originál
  • JAHVIP2
    OM
    16/06/2021

    items meets the descriptions. I really love it. battery last long. I charge every 72 hours which is good enough for me. I really recommend this seller. in addition fast delivery.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 04/07/2021

    注文から約2週間で日本に届きました。 音質はそんなに良くありませんが、ビジネス用なので問題ありません。安くて良い買い物ができました。

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 25/01/2021

    Llegó en tiempo y forma, aún no checo su funcionamiento pero el empaque venía sellado y lucen de buena calidad

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 10/02/2021

    llegó más rápido de lo que pensé.....buena experiencia de compra

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 18/09/2021

    very good!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • DZdano
    PR
    03/08/2021

    Excellent 5/5

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$39.99
    • US$28.99
    • US$30.99
    • US$79.99
    • US$37.99
    • US$24.99
    • US$15.99
    • US$15.99
    • US$129.99