Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(101)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(101)
    • Hvězda 5(98)
    • Hvězda 4(3)
    • Hvězda 3(0)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 10/12/2021

    frecce arrivate in 20 giorni Italia rapida consegna. corrisponde alla descrizione, ma e molto dura la gomma. non e come le frecce delle moto che sono più morbide. pazienza. ancora da provare se funzionano. buon venditore grazie Bangood

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/10/2021

    wykonane solidnie jedyny minus to w porównanie do motocyklowych mają twarde gumy przez co są podatne na złamanie.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 02/07/2021

    Fast Delivery.. Good Blinker!! Thank You!

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 01/10/2021

    Ordered extra sets of turn signal blinkers for my electric Laotie scooters. Got them in about 2 weeks. No problems with the order, received what I ordered, I have had zero problems with buying on Banggood. 5 stars all the way. I m a real person reviewing as a real customer.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 31/08/2021

    Wszystko zgodnie z opisem! Bardzo szybko dostarczone do Polski 11dni od zakupu. Świecą bardzo mocnym światłem bardzo dobrze widoczne w dzień, dodatkowo mają wbudowany przerywacz co znacznie ułatwia montaż! Polecam tego sprzedającego jak i ten model kierunkowskazów.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 03/10/2021

    Úspešne namontované 🙂

    Komentáře (3)
    Ukázat originál
  • 24/09/2021

    perfecto funciona a 60v

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 06/01/2022

    kvalita odpovida cene

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 30/12/2021

    kvalita odpovida cene

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 23/11/2021

    Wszystko Ok. Kierunkowskazy dotarły całe i zdrowe! polecam zakupy u tego sprzedawcy. Pozdrawiam.

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$52.49
    • US$19.99
    • US$157.99
    • US$15.99
    • US$13.99
    • US$23.99
    • US$4.89
    • US$18.99
    • US$10.99
    • US$37.99
    • US$16.00
    • US$9.99
    • US$14.99
    • US$219.99
    • US$15.99
    • US$28.99
    • US$185.99
    • US$42.99