Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(808)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(808)
    • Hvězda 5(784)
    • Hvězda 4(20)
    • Hvězda 3(3)
    • Hvězda 2(1)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 17/11/2021

    Awesome! High quality materials, versatile use of bits, careful packaging. Although you should consider the sizes of the handles. But as compact as they are, they are still comfortable. I love the quick release on the extension rod. The tools are placed in a rubber nest,this makes it easy to take them out and keeps them stable. Also when you want to take the set out for a stroll, you should always put the whole box in the mesh bag. The solely magnetic box saves space and resources (no hinge or lock needed), but not so trustworthy.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 30/09/2021

    Quality set. Has some nice touches, like the magnetic lid and the cloth bag. All the tools are usable metric sizes. Perfect for electronics, 3d printer projects.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 16/09/2021

    Wide range of screwdriver bits. Quality is fine. Bits are indeed magnetized. Screwdriver and ratchet are rather small, but it's not a big deal for me. Certainly would prefer a longer extension adapter though.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 27/04/2021

    ....εξαιρετική κασετίνα κλειδιών . Άριστη ποιότητα υλικών και κλειδιών . Για απαιτητικούς !!! Γρήγορη αποστολή !!!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 30/01/2021

    Um excelente produto, acabamento impecável uma ferramenta de altíssima qualidade digna de um profissional, um ótimo investimento recomendo a todos

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 16/10/2021

    Dobar set bitova račve, šarafciger i nastavak, šarafciger na bitove jako dobar magnet i mini dizajn posebno mi se sviđa, bitovi su super, morao sam rastaviti sa zvijezda tj. torx bit mršavi su i malo duži bez problema sam rastavio Makita bateriju, račva je kvalitetna ali zbog malog dizajna znam slučajno kontra od zatezanja i otezanja prebacit, nekad malo zeza, nisam puno koristio ali kolege su koristili duže na poslu. Nastavak za bit drži dobro bit, kad vadim bit izbaci ga ali zbog magneta ostane na mjestu, magnet je postavit na feder tj. zalijepit a feder za nastavak bita, neki mehanizam za brzo izbacivanje bita iako taj feder je upitan koliko če trajat. Gedore su kvalitetne i imaju sa jedne strane rupu, i imaju hrapavu površinu za stezanje prstima, Račva mislim da je dobra zamjena Werinom koja je skuplja dosta. Rad sa ovim setom (Račvom sam znao dobru silu upotrijebit i nije zakazala, mogu reći da je kvalitetna) a (Šarafciger na bitove vidi se da je dobro zalijepit i dobra plastika i ima malo gume sa strane) sve je dosta kvalitetno, kutija sa magnetizmom baš cool, e da tu je i fina torbica gdje stane kutija, kad sam naručio taj set (to je bilo u 6 mjesecu), toliko mi se svidio da sam naručio još jedan set koji još nisam raspakirao, Thanks Banggood

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/06/2021

    Δεν είναι η πρώτη συλλογή κλειδιών... άριστη ποιότητα όμορφη σχεδίαση... προσοχή στην λεπτομέρεια!!!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 16/11/2021

    Ovo mi je druga narudžba ovog seta u kojem bude Šarafciger na bitove sa jako dobrim magnetom, mala račvica, nastavak za bitove, gedore i zanimljiva kutija sa magnetom, interesantan set, s tim da ovu kutiju ovaj set nisam načeo, kod uvijek je uvakumuran fino u foliju, set mi se jako svidio da sam kupio ovu, Thank You, danas mi je stigao aparat Andeli nikakvih troškova nije bilo ni od dostave ni od pošte, Thanks, moram ovih dana isprobat aparat i kolega da mi ocijeni kakav je, Thank You Banggood, and for cable MMA, Thanks

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 06/02/2021

    O produto vem muito bem embalado e possui uma qualidade impecável. Estou muito satisfeito.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 26/07/2021

    boa qualidade. vale bem a pena.

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$28.99
    • US$19.99
    • US$28.99
    • US$14.99
    • US$35.99
    • US$29.99
    • US$15.99
    • US$13.99
    • US$30.58
    • US$11.99
    • US$22.99
    • US$49.99
    • US$16.99
    • US$16.99
    • US$16.99
    • US$49.99
    • US$230.99