Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(28)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(28)
    • Hvězda 5(24)
    • Hvězda 4(4)
    • Hvězda 3(0)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 02/07/2019

    1,75

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/09/2021

    J'ai acheté plein de petites chemises sur ce site dont la marque INCERUN et franchement elles sont très bien

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/11/2021

    yes i received

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 06/07/2021

    ممتاز

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 20/06/2018

    This shirt I received was too small. I ordered 3XL, the tag on it said 3XL, but I could barely get it on.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • nikolay
    RU
    11/08/2020

    ХОРОШАЯ РУБАШКА ЗА ТАКИЕ ДЕНЬГИ.СПАСИБО ПРОДАВЦУ.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 13/07/2019

    The size of this shirt is smaler than stated. I ordered an XL and the product is marked as XL, but the size is a normal Large.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 11/07/2019

    Velmi lehký materiál, což je pro velmi horké letní dny naprosto ideální. Líbí se okolí. Plně doporučuji.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 24/04/2019

    El producto llegó bien, solo que el color en la pagina es más claro y cuando llego se ve diferente. Es más oscuro

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 19/04/2019

    Ist ein bisschen klein für XL und der Stoff mir persönlich zu durchsichtig. Aber sonst OK.

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$17.99
    • US$20.99
    • US$25.99
    • US$33.99
    • US$24.99
    • US$19.99
    • US$18.99
    • US$24.99
    • US$18.99
    • US$21.99
    • US$27.99
    • US$23.99
    • US$29.99
    • US$22.99
    • US$19.99
    • US$18.99
    • US$30.99