Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(241)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(241)
    • Hvězda 5(227)
    • Hvězda 4(13)
    • Hvězda 3(1)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 08/10/2021

    Great item! Mask fits good and is easy to assemble. It also includes extra set if filter inserts. The only issue is there is a small crack on one side but not a big problem. I am very happy with is.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 16/02/2021

    todo bien! en buenas condiciones el único problema fue que la página no detectaba mi dirección y casi hace que se regrese mi producto! pero está perfecta.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 17/12/2020

    This is a really good one. Fits my big face comfortable and well breathing.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 25/01/2021

    top maske, kann sehr gut atmen, bequem, kein Staub Husten mehr.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 12/12/2020

    Gute Maske leider Transportschaden

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/09/2020

    Мля, я думал она никогда до меня не доедет. Долгая отправка и 40 дней доставки. Размер мне маловат, нужно сильно прижимать, что бы не фонило. Материал жестче, чем упохожей маски от 3М. Фильтров только 1 комплект, а не 2, как в объявлении.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 02/12/2020

    Wszystko w porządku. Dobrze wykonana, filtry ładnie pasują. Dobra regulacja na paskach i trzymanie na głowie. Pozostało sprawdzić podczas prac.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 09/06/2020

    Great quality!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 09/04/2020

    Buen producto, buenos materiales se adapta bien a la cara el envío ha sido muy rápido y la calidad del producto y aceptable lo recomiendo

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 16/09/2020

    very happy ,all came safe and on time...

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$5.99
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$14.99
    • US$8.99
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$8.99
    • US$6.99
    • US$3.99
    • US$9.99
    • US$56.99
    • US$25.99
    • US$13.99
    • US$16.99
    • US$7.99
    • US$7.99
    • US$14.99