Hodnocení zákazníků

4.9 z5
Napsat recenzi
  • Všechny recenze(276)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(276)
    • 5 Star(253)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 26/07/2021

    Έφτασε στην ώρα του. Μικρό αλλά θαυματουργό tv box android. Παίζει άνετα όλες τις εφαρμογές που θέλω να χρησιμοποιώ. Netfix, prime, Youtube κλπ. Το τηλεκοντρόλ είναι λίγο άβολο και μη λειτουργικό. Η συσκευή όμως έχει την δυνατότητα να συνδεθηθεί με ένα άλλο καλύτερο τηλεκοντρολ. Με πολύ μικρό κόστος έλυσα το πρόβλημα μου, δηλ. να κάνω μια απλή τηλεόραση smart. He arrived on time. Small but miraculous tv box android. Plays comfortably all the applications I want to use. Netfix, prime, Youtube etc. The remote control is a bit inconvenient and non-functional. But the device has the ability to connect to another better remote control. At a very low cost I solved my problem, ie to make a simple smart TV.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/12/2020

    Доставка относительно быстрая , почти 3 недели до Подмосковья в почтовое отделение. Полностью соответствует описанию.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/07/2021

    pretty decent android box. Only took 10 business days to receive however box arrived crushed and had to pop keyboards back into place but it does work and charge fine. I live in Surprise, Arizona and this is my 12th order from Banggood!!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 10/02/2021

    الوصف دقيق تماماً كما في الصورة وجودة عالية جداً شكرا لكم جميعا وشكر خاص للبائع أوصي به

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 20/11/2020

    Πολύ γρήγορη αποστολή. Το tv box είναι καλό, με μόνο πρόβλημα, την λειτουργία επιλογής με ποντίκι υπολογιστή, που δεν δέχεται την εντολή για αριστερό κλικ

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 21/07/2021

    Στο χρόνο της εταιρείας, μπράβο στην DHL, νά εξαιρέσω βέβαια οτι η συσκευασία αξίζει περισσότερο προσοχή. Θα το τεσταρω όταν έχω χρόνο.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 29/03/2021

    this tv box is great i watch movies a lots on it and is fast no lags 4k video wifi great range can use vpn kodi and many other app my tv is like a computer now i use wireless mouse and keyboard

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 09/03/2021

    Gümrük vergisini kendim ödedim. 12 gün içinde geldi. Teşekkür ediyorum. Az hasarlı geldi

    Komentáře
    Ukázat originál
  • catay09
    TR
    22/01/2021

    Ço iyi ürün. 10 günde Türkiyeye gönderildi.

    Komentáře (4)
    Ukázat originál
  • 10/12/2020

    Είναι ότι λέει στην περιγραφή και ήρθε σε 12 μέρες πολύ τίμιο για τα χρήματα του

    Komentáře (2)
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$34.99
    • US$35.99
    • US$62.99
    • US$45.99
    • US$48.99
    • US$34.64
    • US$69.99
    • US$61.99
    • US$29.99
    • US$57.99
    • US$60.99
    • US$45.99
    • US$31.99
    • US$47.99
    • US$48.99
    • US$51.99
    • US$44.99