Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(30)
  • Snímky
  • Video(1)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(30)
    • Hvězda 5(26)
    • Hvězda 4(0)
    • Hvězda 3(1)
    • Hvězda 2(1)
    • Hvězda 1(2)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 10/03/2022

    Dziękuję sprzedawcę za dobry kontakt mogę polecić. zamówienie złożone 18 stycznia 2022 paczka wysłana 28 luty dostawa marzec 8 2022 przesyłka opóźniona z powodu braków magazynowych Tak ustaliłem ze sprzedawcą paczka w stanie idealnym tuner działa bez zastrzeżeń długo wyszukuje kanały najprawdopodobniej jest to spowodowana słabo instalację antenową u mnie po próbie pierwszego uruchomienia wywaliło zasilacz dostarczony wraz z urządzeniem rozsadziło kondensator podmieniłem na 10 volt zasilacz jaki posiadałem urządzenie śmiga bez problemu.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 09/03/2022

    Doczekałem się i ja. Dekoder działa w miarę płynnie, chociaż lubi czasem przycinać. Przełączanie się między kanałami nie jest takie szybkie i płynne jak oglądałem na youtube. Konfiguracja jest bardzo prosta. Ogólnie polecam. :)

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 04/02/2022

    Tuner póki co sprawuje się świetnie. Sprzedawca godny polecenia, towar dotarł szybciej niż zakładał tracking

    Komentáře (8)
    Ukázat originál
  • 31/08/2021

    Good luck with valuable products, but I received faulty product.

    Komentáře (7)
    Ukázat originál
  • 01/12/2021

    Przesyłka dotarła bardzo szybko! Póki co wszystko wygląda że jest ok, programy jak i Internet odbiera. Polecam!

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 01/03/2022

    Doskonały produkt - jak na razie wszystko działa.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/01/2022

    बहुत बहुत अच्छा

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 29/10/2021

    Best value for money product

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 29/07/2021

    Very good quality

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 25/03/2022

    My device cannot see the satellite signal. The antenna is connected properly as confirmed by cross-testing using a different decoder. There is also some problem with the remote control. I have to press the button a few times to get the device up. I don't see possibility to a complaint in this application.

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$179.99
    • US$77.99
    • US$48.99
    • US$119.99
    • US$99.99
    • US$50.99
    • US$169.99
    • US$31.99
    • US$45.59
    • US$66.99
    • US$30.99
    • US$54.99
    • US$46.99
    • US$28.99
    • US$39.99
    • US$109.99
    • US$573.99