Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(19)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(19)
    • Hvězda 5(19)
    • Hvězda 4(0)
    • Hvězda 3(0)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 22/07/2022

    Maximálna spokojnosť. Za tú cenu sa im veľmi teším a páčia sa mi. Jednoduché intuitívne ovládanie. Výsledok merania tlaku som skontrolovala s výsledkom klasického tlakomeru a hodnoty boli rovnaké, čo je super. :) Balenie je pevné, doručenie bolo rýchle.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/06/2022

    Chegou rápido! Estou usando a 3 dias e a bateria ainda nem chegou na metade. Gostei bastante, achei bem lindo.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 21/04/2022

    well first impression is that this is a very nice product. app is great. set up was fairly simple and is worth the extra cost. the power usb is great, 2 wrist bands.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 15/06/2022

    Terima kasih Banggood pemberian hadiah untuk pengguna baru, ternyata benar nyata tidak bohong, paket datang super cepat 15 hari sampai ke alamat saya di indonesia, akan jadi langganan nich...

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 18/07/2022

    Produto tal qual descrito no anúncio, leve elegante e com duas pulseiras, uma mais casual outra mais desportiva, chegou dentro do tempo esperado 👌

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 30/06/2022

    noice really worth it got it free two baggood

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 13/06/2022

    zamówienie 2.06 dostawa 13.06 ( 12 dni). w komplecie dodatkowy pasek silikonowy i śrubokręt. towar Zgodny z opisem . typowo damski zegarek

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 13/08/2022

    gayet kaliteli ürünler saglam geldi teşekkürler

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 05/08/2022

    merci beaucoup j’ai reçue la commande et je suis satisfait merci

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 29/06/2022

    Olyan mint a fotón nagyon szèp. Hamarabb èrkezett.😊

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$28.99
    • US$68.99
    • US$29.99
    • US$29.99
    • US$55.99
    • US$85.99
    • US$49.99
    • US$29.99
    • US$45.99