Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(930)
  • Snímky
  • Video(3)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(930)
    • Hvězda 5(899)
    • Hvězda 4(30)
    • Hvězda 3(1)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 07/04/2021

    Неплохая антенна, уверенный прием по сравнению с комплектными "сосисками" от очков. Но прикручивать к приемнику надо очень аккуратно, небольшое усилие и внешняя оплетка оторвалась от разъема. Пришлось сорвать гильзу и припаять.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/12/2021

    Wsztsko OK. Antena przyszła szybko. Jeszcze nje zakładałem na drona ale wydaje się ok. Jakość wykonania bardzo dobra. Pudełko dotarło całe

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 30/04/2021

    It works very well, now I can Fly my whoop all around the house without the video signal breaking and also the quality of it improved a little

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 23/03/2021

    Antena fpv espetacular recomendo já esta colocado no meu Diatone roma F5 visite Porto4ever Filipe YouTube

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 23/01/2021

    perfect

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 12/10/2021

    Product as described, not yet tested.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 07/08/2021

    Me pregunto si son originales..... ? Tengo 9 antenas Foxeer, entre ellas otra pagoda pro y todas tienen el logo. Sin embargo esta no lo tiene. En todo caso el rendimiento ( segun el RSSI de las gafas Sky04x ), es el mismo que las pagoda pro que yo tenia antes. Llegaron en 10 dias.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • Lauland
    US
    06/06/2021

    fantastic and solid 👍👍 perfect.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/05/2021

    wszystko tak jak w opisie, polecam .

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 27/04/2021

    Alles bestens geklappt. schnelle Lieferung. Gerne wieder. Top Verkäufer. Note 1.

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$68.99
    • US$19.99
    • US$17.99
    • US$14.13
    • US$15.83
    • US$13.99
    • US$22.99
    • US$23.99
    • US$89.99
    • US$85.99
    • US$15.99
    • US$92.90
    • US$20.99
    • US$64.99
    • US$28.99
    • US$12.99
    • US$19.99