Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(119)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(119)
    • Hvězda 5(112)
    • Hvězda 4(5)
    • Hvězda 3(0)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(2)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 05/11/2021

    ...καλό παιχνίδι...και πολύ καλά υλικά.. μόνο το παρήγγειλα με δύο μπαταρίες και ήρθε με μία..... .. πρώτη φορά με συμβαίνει με την Banggood....με την φέρανε... ... γρήγορη αποστολή...

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 31/12/2021

    Došlo v pořádku a rychle. Již druhý, který jsem koupil. První byl pro vnuka a nadchl mě, tak jsem koupil i pro sebe. Jsem nadšený. Děkuji Banggood.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 13/12/2021

    I was shocked with how well the EAT07 performed. I took it through water, mud and everything in between. Full review is on my YouTube Van City RC 👍💯💥

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 03/11/2021

    Упаковка целая. Машинка тяжеленькая качественная, крепкая, сложно сломать. В длину 30 см примерно. Аккумулятор двойной 18650 литиевый.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 27/09/2021

    Really nice built and good power when fully charged. Adding a pic to give a perspective of the size of the product. Wish the battery lasted a bit longer but overall happy with the product.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/11/2021

    Kellett egy tartalék, a srácok nagyon rámozdultak Nagyon hálás gép, olcsón, megbízható, látványosan partner! :)

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 04/11/2021

    Kellett egy tartalék, a srácok nagyon rámozdultak Nagyon hálás gép, olcsón, megbízhatóan, látványosan partner! :)

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 02/10/2021

    güçlü gidişi var. Sağa sola dönüşükontrol etmek biraz zor. ön ışıkları karizma katmış. batarya 1500 mah.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 19/01/2022

    Cool 6x6 rc. check out my YouTube channel for the running video and unboxing. Banggood shipping service sucks, but the deal was great so I picked up another. MC and RC Addiction https://youtu.be/gZrfB0yksKc

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 13/11/2021

    Balíček došel v pořádku. Hezká hračka. Děkuji Banggood.

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$43.19
    • US$55.99
    • US$73.99
    • US$40.99
    • US$59.99
    • US$219.99
    • US$518.99
    • US$49.99
    • US$35.99
    • US$48.99
    • US$37.99
    • US$29.99
    • US$83.99
    • US$412.99
    • US$109.99
    • US$87.99
    • US$65.99
    • US$69.99