Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(34)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(34)
    • Hvězda 5(33)
    • Hvězda 4(1)
    • Hvězda 3(0)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 27/08/2021

    Produto excelente , bem embalado, chegou em perfeita condições, vale a pena comprar, achei fantastico a saida com um tubo, o filamento ja sai direto do tubo para a extrusora , evitando qualquer umidade , ou sujeira externa. Indico a compra com esse diferencial👍👏👏👏🤝

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 21/10/2021

    Amazing device. Very well packaged and quality materials. much prefer the better heating over the inaccurate scale. Works very well in drying my filament.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 08/11/2021

    bom produto!!!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 29/10/2021

    Great device

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 04/10/2021

    Best fillament dryer

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/09/2021

    all good, comes in perfect condition on time

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 14/10/2021

    Original item. Fast shipping!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 19/11/2021

    Nice dryer seems to do what its advertised. Make sure the filament reels have a clean uninterrupted edge. I had one that had a slight cutout to accommodate filament for storage and the dryer kept on jamming on it when feeding the printer.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 19/10/2021

    Parádní sušička, po maliké úpravě se vejde i cívka plasty Mladeč která je tuším největší. Ložiska na odvííjení, sušení je opravdu funkční, zabudovaný ventilátor je tichý. Poměr cena výkon super a navíc vypadá moc hezky i designově.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 25/11/2021

    Surprised that at this price it is so good. Works well drying filament (checked weight before and after drying and compared print quality too).

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$259.00
    • US$299.00
    • US$206.00
    • US$399.00
    • US$29.99
    • US$199.00
    • US$25.43
    • US$5.99
    • US$42.99
    • US$8.99