Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(333)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(333)
    • 5 Star(324)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 23/04/2021

    Awaited a litlle but they seems to be a good product,not yet tested,some results coming soon.Serious seller,recommended!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 08/04/2021

    Haven't tested yet but seems to be of adequate quality!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 28/02/2021

    Nice gift

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 02/02/2021

    thanks to give away new member

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/04/2021

    nice tool, it looks like sharp.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 24/06/2019

    W zasadzie to kupiłem prawie cały komplet: 2mm, 3mm, 4mm, 5mm i 6mm. Próby wykazały znakomitą jakość frezów, bardzo dokładnie obrobione, gładkie powierzchnie i precyzyjne ostrzenie. Ze względu na mały kąt zwojów, minimalnie podnosi krawędź obrabianego materiału. Obrobione powierzchnie, są natomiast gładkie i równe. Znakomita jakość!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 24/06/2019

    Znakomita jakość, bardzo ładnie obrabiają aluminium. Dobrze robią sloty o szerokości freza. Z tym mam szczególne problemy, bo maszynka jest nieco "miękka" i czasem wpada w wibracje.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 20/06/2019

    Una buena broca, resistente aunque no le he puesto demasiada tención las medidas son exactas y tiene muy buen filo, de momento solo le cortado MDF y pino y funcionan bien la recomiendo

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 02/01/2020

    своевременная доставка. фреза хорошего качество.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/11/2018

    are drillpro and PPK same. anyhow, good product. 3 flutes, 3mm cutting length,4mm shank dia, no coating- so sharp, 1mm dia, i like this type endmill among all.

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$10.99
    • US$5.99
    • US$8.99
    • US$8.99
    • US$5.99
    • US$29.99
    • US$8.99
    • US$9.99
    • US$7.99
    • US$4.99
    • US$6.59
    • US$22.99
    • US$19.99
    • US$4.59
    • US$7.99
    • US$22.99
    • US$2.99