Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(91)
  • Snímky
  • Video(1)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(91)
    • Hvězda 5(84)
    • Hvězda 4(6)
    • Hvězda 3(1)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 15/01/2021

    Awesome truck for the money and definitely something to have fun upgrading. Shipping was decent but recommend premium shipping, if impatient. Upgraded the front and rear axles, tires and wheels.

    Komentáře (5)
    Ukázat originál
  • 21/12/2020

    Super fun! A very good offer for the money

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 10/12/2020

    This item has arrived at my house on time and in perfect shape

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 08/12/2020

    fast delivery , good packaging. Perfect! Thank you very much!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 04/01/2021

    Nach Deutschland 1 Woche habe ich nur gewartet!!

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 21/12/2020

    Chegou rapidamente e tudo a funcionar mas com ferrugem pontual nas longarinas do chassi.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • bobVIP3
    MY
    20/07/2020

    Finally this long waited handsome machine arrived my home today and it was indeed pleasant surprised to see its beauty with plenty of praise .......Just glad that Banggood finally made me happy with a rescheduled shipping which landed much earlier than expected. Thank you Banggood and keep up the Good work ......Cheers....!!

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 27/07/2019

    Sauber verarbeitet, Federn verstellbar. Das USB Ladekabel und die kleine Fernbedienung trübt das Gesamtbild etwas aber dafür gibt's bei mir keinen Punktabzug. Es empfiehlt sich, das Auto auf der härtesten Federstufe zu fahren, da doch eine gewaltige Wankneigung vorhanden ist. Der Akku kommt unter die von Magneten gehaltene Motorhaube, somit kein Karofummeln. Alles in allem ein bildhübsches, detailgetreues Riesenbaby. :-)

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 21/10/2019

    Auto jest dość spore i robi pozytywnie wrażenie, nadwoziem jest naprawdę ładne z detalami otwierają sie 4 drzwi boczne, tylne oraz maska pod którą jest bateria i włącznik. W zestawie jest 3 kanałowy nadajnik, ładowarka do baterii na usb oraz klucz do kół. Auto ma plastikowe wały z metalowymi końcówkami. Fajnie że ma metalowe amortyzatory z regulacją, drążki są metalowe z plastikowymi końcówkami, mam nadzieję że sie regulują ponieważ zbieżność jest zła. Serwo wydaję sie zbyt słabe do masy auta. Kupiłem je w dość przystępnej cenie dzięki czemu stosunek do jakość wypada SUPER. wyposażona jest w 2 stopniową skrzynie biegów szybka i wolna, ma na stałe blokadę dyferencjału. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupu, mam inne modele znacznie droższe które nie robią na stary tak pozytywnego wrażenie więc polecam.

    Komentáře (4)
    Ukázat originál
  • 31/07/2019

    가성비 끝판왕 이런 가격에 이런 퀄리티 없음 쿠폰 받아서 25만원에 무료배송이면 정말 미친 가격입니다 한대 더 사야하나? 유튜브 리뷰 보고 샀어요 ^^ 배송도 빠르고 ^^ 품절 전에 사셔요 다들 알리에서 뱅굿으로 넘어왔어요 배송 정말 빠름 배송이 추적이 되면 완벽한 판매 시그템 입니다

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$106.86
    • US$140.99
    • US$51.99
    • US$521.99
    • US$209.99
    • US$389.76
    • US$212.99
    • US$215.99
    • US$267.79
    • US$76.99
    • US$52.99
    • US$329.99
    • US$260.54
    • US$85.99
    • US$518.99
    • US$69.99
    • US$98.63
    • US$74.99